HomeInterfloorInterfloor Cordiale projecttapijt

Interfloor Cordiale projecttapijt

Verkoop vanaf € 26,- 

Lease vanaf € 0,42 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 26,-
Lease per maand vanaf€ 0,42

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkInterfloor
ModelCordiale
HerkomstNederland
SoortBanen
StructuurBouclé
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

Interfloor Cordiale is een bouclé projecttapijt met geweven structuur. Sterk en slijtvast, geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Zeer geschikt om toe te passen bij kantoorprojecten, showrooms, vergaderruimtes, winkels, horeca, wachtruimtes, hotellobby, loungeruimte, scholen etcetera. Leverbaar in zes tijdloze ton-sur-ton kleurencombinaties, voorzien van een subtiel lijnenpatroon van lichtgrijs naar donker, antracietgrijs en van licht bruin naar warm donkerbruin.  

De indicatieprijs is per m².

Kenmerken Cordiale projecttapijt

 • Gebruiksclassificatie: 33
 • Aanlevering: op rol 400 cm
 • Fabricagemethode: lussenpool, bouclé
 • Poolmateriaal: 100% polyamide Solution Dyed – SDN garens, duurzaam en bestand tegen agressieve bleekmiddelen en reinigingsproducten
 • Rug: Actionback
 • Poolhoogte: ca. 1,5 mm
 • Totaalhoogte: ca. 5,0 mm
 • Totaalgewicht: 2095 gram/m2
 • Brandveiligheid: C-flS1 (verlijmd)
 • Verkrijgbaar in 6 ton-sur-ton kleuren – meerkleurig
 • Geschikt voor: trappen, zwenkwielen, vloerverwarming
 • Overige eigenschappen: antistatisch, akoestisch, lichtecht en brandvertragend
 • Toepassing: zwaar intensief projectgebruik, kantoren, showrooms, winkels, restaurants, etc.

Het Cordiale tapijt van Interflloor is vervaardigd van duurzame SDN garens om haar onderhoudsarme en slijtvaste kwaliteiten. SDN garens zijn bestand tegen reinigings-/ en bleekmiddelen waardoor ernstige en storende vlekken moeiteloos verwijderd kunnen worden. Ook wanneer daar een agressief schoonmaakmiddel aan te pas moet komen heeft dat geen effect. Voor onvermijdelijke vlekken ontstaan door loop-/ en inloopverkeer is behandeling met een zachte doek met lauw warm water afdoende voor een schoon resultaat. De veerkracht en stevigheid van de SDN garens garandeert een lange levensduur. Het tapijt blijft daardoor beduidend langer zichtbaar mooi en representatief.
De lussenstructuur maakt dat het tapijt extra sterk is en intensief gebruikt kan worden zonder dat dit resulteert in gebruikssporen. Daarom is de Cordiale geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen, installatie op trappen en projectmatig gebruik voor kantoren of andere openbare en veel intensief belopen publieke ruimtes.       

Over Interfloor

Interfloor dateert van begin 1800 en heeft jarenlange expertise opgebouwd in de productie van vloerbedekking. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaand Nederlandse leverancier van kwalitatief hoogwaardig en aantrekkelijk geprijsd tapijt en vinyl voor zowel de consumenten- als projectmarkt. Exclusief voor de Nederlandse projectmarkt wordt via een groot aantal vakbekwame adviseurs en professionele projectinrichting bedrijven producten onder de merknaam Interfloor Tapijt Vinyl Project gedistribueerd.

Projecttapijt van Interfloor moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Interfloor.