HomeJohansonBeehiveJohanson Beehive akoestisch wandpaneel

Johanson Beehive akoestisch wandpaneel

Verkoop vanaf € 96,- 

Lease vanaf € 1,54 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 96,-
Lease per maand vanaf€ 1,54

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelBeehive akoestisch wandpaneel
OntwerperJohan Lindstén
HerkomstZweden
SoortAkoestische wanden
Soort wandenWandpanelen

Productomschrijving

Geïnspireerd door de natuur, Beehive is Engels voor bijenkorf en de bij bouwt zijn bijenkorf met dit patroon louter vanwege haar sterke structuur en vereist een minimum aan materialen. Nu is deze vorm van was gebruikt om deze geluiddemper voor op de muur te creëren. De Johanson Beehive is een geluiddemper dat geluid vermindert, zoals lawaai en stemmen. Hij is eenvoudig te monteren op de muur.

Eigenschappen Johanson Beehive

De Beehive akoestische wandpanelen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zoals zwart / donker grijs / lichtgrijs en gebroken wit en zijn gemaakt van ecologische producten; 60 - 70% petflessen aangevuld met andere materialen die het vilteffect geeft. Optioneel zijn de akoestische panelen te bekleden met Europost. Hierbij is een keuze uit 48 kleuren.
Afmetingen van de Johanson Beehive panelen:

  • Totale hoogte 55 cm
  • Totale breedte 47,5 cm
  • Totale diepte 7,5 cm
  • Oppervlakte 0,26 m2

 

Over de ontwerper Johan Lindstén

Johan Lindsten besloot al op 13 jarige leeftijd dat hij een meubelontwerper wilde worden. Hij heeft de studie industrieel ontwerp aan de Växjö Universiteit afgerond en volgens de studie meubelontwerp aan de Universiteit van Linköping. Na zijn afstuderen begon hij met zijn eigen ontwerpstudio en maakt hij voor diverse merken, waaronder Moroso, Johanson en Cappellini, diverse meubels.

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.