Johanson - U-sit

De Johanson U-sit collectie bestaat uit een modulair zitsysteem. Dit zitsysteem bestaat uit een bank met diverse onderdelen, een poef en een optioneel akoestisch screen dat u kunt toevoegen. Het modulaire zitsysteem maakt het voor u mogelijk om uw eigen zithoek te ontwerpen. Daardoor heeft de collectie een groot aanpassingsvermogen aan al uw wensen. Is dat niet fijn?

Lees meer
 • Johanson U-sit modulair zitsysteem
  Johanson U-sit Bank modulair zitsysteemVanaf € 2.085,-
 • Johanson U-sit modulair zitsysteem
  Johanson U-sit PoefVanaf € 449,-
 • Johanson U sit Screen voor U-sit bank
  Johanson U-sit ScreenVanaf € 213,-

Personalisatiemogelijkheden

De Johanson U-sit collectie is op verschillende manieren te personaliseren. Zo kunt u met de vele onderdelen uw eigen bank ontwerpen. Voeg knopen toe voor een unieke look, of armleuningen voor extra comfort. U kunt ervoor kiezen om de onderdelen aan elkaar te bevestigen. Uiteraard hoeft dit niet als u wenst om in de toekomst een andere vorm te creëren met de onderdelen die u heeft. De poef kunt u toevoegen om meer vormen en dimensie in het ontwerp van uw zithoek te creëren.

Optimaliseer de akoestiek 

De collectie bevat ook een akoestisch screen. Hiermee bevordert u zowel de privacy als de akoestiek in uw zithoek, voor optimaal geluid. Achtergrondgeluiden worden afgezwakt en omgekeerd wordt het geluid vanuit de desbetreffende zithoek gedempt voor de omgeving. Dit bevordert het concentratie- en ontspanningsvermogen voor iedereen. Daarbij kunt u kiezen uit diverse kleuren en stoffen. Hierdoor krijgt u uw zithoek tot een originele stijl!

Eigenschappen Johanson U-sit meubelen

 • De Johanson U-sit collectie bestaat uit een modulair zitsysteem waardoor u uw eigen bank kan samenstellen. Bij deze collectie zijn ook een lage poef en akoestisch screen inbegrepen.  
 • De collectie is ideaal voor informele ontmoetingsruimtes of wachtruimtes. 
 • Personaliseer uw bank met knopen, armleuningen of monteer optioneel de losse bankonderdelen aan elkaar. 
 • Leverbaar in diverse kleuren en stoffen.
 • Keuze uit 8 verschillende onderstellen voor de bank. 
 • Voeg het akoestische screen toe voor optimale akoestiek en privacy in uw zithoek.
 • De Johanson Speed collectie heeft het het Möbelfakta certificaat verkregen. Dit certificaat betekent dat de producten duurzaam zijn ontwikkeld en zelf ook duurzaam zijn; hierdoor kunt u langdurig van uw Johanson meubels genieten.  
 • Brandveiligheidscertificaat beschikbaar.
 • Ontwerper: Alexander Lervik. 

Varianten uit de Johanson U-sit collectie

 • Johanson U-sit Bank
 • Johanson U-sit Poef
 • Johanson U-sit Screen

Over Johanson Design

Johanson Design is al sinds 1953 de specialist op het gebied van duurzame meubelontwikkeling. Hun meubels zijn van de hoogste kwaliteit doordat er uitsluitend gewerkt wordt met materialen van de beste kwaliteit. Niet alleen zijn de producten duurzaam; de productiewijze van de meubelen is ook maatschappelijk verantwoord. De stijl van het Zweedse bedrijf is te omschrijven als modern en tijdloos, wat terugkomt in het modulaire systeem van de Johanson U-sit collectie. 

Assistentie nodig?

Het inrichten van ruimtes en het onderhouden van uw meubels kan een hele klus zijn. Gelukkig staat De Projectinrichter voor u klaar met verschillende diensten om u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Wij verzorgen het transport en de montage van uw meubelen, zo ook deze Johanson U-sit meubelen. En natuurlijk is het onderhoud van uw meubelen minstens net zo belangrijk. Wist u dat wij experts zijn op het gebied van specialistische dieptereiniging? Met onze hulp kunt u langdurig van uw meubels genieten! 

Meer weten?

Heeft u interesse in de Johanson U-sit collectie of wilt u meer weten over de Projectinrichter? Neem telefonisch contact met ons op via 088 - 650 1234 voor advies, aanvullende informatie of een gratis offerte tegen projectprijzen van het Johanson U-sit assortiment.