HomeJohansonU-sitJohanson U-sit Bank modulair zitsysteem

Johanson U-sit Bank modulair zitsysteem

Verkoop vanaf € 2.085,- 

Lease vanaf € 33,46 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.085,-
Lease per maand vanaf€ 33,46

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkJohanson
ModelU-sit Bank
OntwerperAlexander Lervik
HerkomstZweden
Soort2-zits, 3-zits, Hoekbank, Modulair
Onderstel4-poot
Extra'sKoppelbaar

Productomschrijving

De Johanson U sit is een modulair zitprogramma met banken en fauteuils en biedt talloze combinaties om een grote of juist klein zitgedeelte te creëren. Een uitnodigende bank die mensen in staat stelt om tot rust te komen in comfort of om even te wachten in de entree of wachtkamer.

Eigenschappen Johanson U-sit

Het frame is in chroom / RAL (207) en de banken zijn te bekleden in verschillende stoffen. Voor de ultieme afwerking is er een keuze uit 8 verschillende poten.

Over de ontwerper Alexander Lervik

Alexander Lervik is één van de meest bekende ontwerpers uit Zweden en hij ontwerpt voor verschillende merken waaronder Moroso, Zero, Designhuis Stockholm en Johanson. Hoewel zijn belangrijkste focus op verlichting, meubilair en product design ligt, creëert hij ook concepten voor hotels en restaurants en werkt hij samen met modemerken. Door de jaren heen heeft Lervik een aantal prijzen gewonnen, waaronder de Red Dot Award, Best of the Best op 100% design en de prestigieuze award Ontwerp S.

 

Over Johanson

Johanson is al meer dan 60 jaar fabrikant van barkrukken en lage zitjes voor professioneel gebruik. Een perfecte mix van functionaliteit, comfort en design voor toepassing in horeca, onderwijs, bedrijven, casino’s, winkels, schepen etc.
De stijl van Johanson kenmerkt zich door een sterk en architectonisch ontwerp, het gebruik van mooie materialen en uitzonderlijk handwerk. Het meubilair wordt toegepast in de meest uiteenlopende projecten en vooral daar waar hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en functionaliteit. Het meubileren van publieke ruimten is Johanson zeer vertrouwd.
Kwaliteit en milieu zijn essentiële sleutelwoorden. Daarom is het bedrijf ISO14001 gecertificeerd en krijgen steeds meer producten het Nordic ecolabel.