Kastel - Korall

De Kastel Korall serie bestaat uit designmeubilair: banken en fauteuils met een moderne, strakke belijning. De meubelen worden volledig gemaakt in Italië, daarom wordt ook gesproken over Italiaans design. Doordat de meubelen strak belijnd zijn, hebben zij een professionele uitstraling en zijn daarom goed te plaatsen in bijvoorbeeld een kantoor of zorginstelling. Heeft u hulp nodig bij de inrichting van uw ruimte? De experts van De Projectinrichter helpen u graag verder. Zij kunnen u voorzien van advies op maat. 

Lees meer
  • Kastel Korall bank
    Kastel Korall BankVanaf € 1.342,-
  • Kastel Korall fauteuil
    Kastel Korall fauteuilVanaf € 979,-

Varianten van de Kastel Korall serie 

Kenmerken van de Kastel Korall serie 

  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Wat betreft de materialen heeft u de keuze uit stof, eco-leer of leer.  
  • De bank is te bestellen als een 2-zitsbank of 3-zitsbank. De fauteuil kan ook uitkomst bieden.  
  • U heeft keuze uit diverse poten voor onder de bank of fauteuil. Deze kunnen van chroom of aluminium zijn. 
  • Het betreft een ontwerp uit 1998.  

Over Kastel  

Bij dit Italiaanse designmeubelmerk staan design en comfort voorop. Het merk kijkt naar de nieuwste ontwikkelingen op meubelgebied en brengt deze terug in de ontwerpen. Tegenwoordig heeft het merk verschillende soorten collecties, waar de Korall één van is. Kastel is een zeer dynamisch bedrijf dat vooral rekening houdt met ergonomie en functionaliteit.  

Meer informatie 

Wilt u meer weten over deze serie of heeft u andere vragen? Stel ze gerust. Neem hiervoor contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en/of langskomen in één van onze vestigingen. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.