Kusch + Co - 3700 Palato

De 3700 Palato collectie van Kusch + Co bestaat uit een stapelbare stoel en een comfortabele bank. Deze collectie maakt het mogelijk om eigen designs tot leven te brengen met diverse kleuren en patronen. Daarbij zijn er diverse aanpassingsmogelijkheden zodat de zitmeubelen voldoen aan al uw wensen voor uw betreffende ruimte. Is dat niet fijn?

De Kusch + Co 3700 Palato meubelen is geschikt voor het inrichten van bijvoorbeeld horeca-, ontspannings- en wachtruimtes, en nog veel meer.

 

DesignerTeam Form AG
Lees meer
 • Kusch 3700 Palato bank
  Kusch + Co 3700 Palato BankVanaf € 1.425,-
 • Circular icon
  Kusch + Co 3700 Palato stoel diverse rughoogtes
  Kusch + Co 3700 Palato StoelVanaf € 461,-

De Kusch + Co 3700 Palato collectie voldoet aan al uw behoeftes

De 3700 Palato zitmeubelen zijn leverbaar in diverse kleuren en patronen, zodat u uw eigen ontwerp kan samenstellen dat past bij het interieur van uw ruimte. Laat optioneel armleuningen bevestigen bij de 3700 Palato stoel en kies uit 3 verschillende hoogtes voor de rugleuning voor extra comfort.

Eigenschappen van Kusch + Co 3700 Palato

 • Het Kusch + Co 3700 Palato assortiment bestaat uit een stapelbare stoel en een bank met een lage rugleuning.
 • Pas de 3700 Palato collectie onder andere toe in horeca-, ontspannings- en wachtruimtes.
 • De 3700 Palato zitmeubelen van Kusch + Co zijn leverbaar in diverse kleuren en patronen om een eigen design mee te creëren.
 • De 3700 Palato stoel is leverbaar met armleuningen.
 • Kies voor de 3700 Palato stoel uit 3 verschillende rugleuningen.
 • De 3700 Palato bank is leverbaar als 2- of 3-zitsbank.
 • Ontwerper van Kusch + Co 3700 Palato: Team Form AG.

Varianten van Kusch + Co 3700 Palato

 • Kusch + Co 3700 Palato bank.
 • Kusch + Co 3700 Palato stoel.

Over Kusch + Co

Kusch + Co onderscheidt zich met ruim 80 jaar aan ervaring in de meubelindustrie, wat ze inzetten om innovatieve en duurzame meubelcollecties te creëren. Hierbij schromen ze niet om opvallende designs te ontwerpen, waarbij de behoeftes van iedere individuele gebruiker in acht worden genomen. Hun meubelcollecties worden uiterst nauwkeurig ontwikkeld, wat terug te zien is in het ontwerp van de Kusch + Co 3700 Palato collectie.

Laat De Projectinrichter u helpen

Bij De Projectinrichter kunt u terecht met allerlei vraagstukken omtrent het onderhouden en samenstellen van uw interieur. Wij geven bijvoorbeeld kleuradvies om u te assisteren bij het creëren van een samenhangend interieur wat past bij de gebruiksdoeleinden van uw ruimte. Daarbij heeft u bij ons de mogelijkheid om zitmeubelen uit te proberen gedurende een testperiode alvorens u beslist om ze permanent aan te schaffen. Het maken van weloverwogen keuzes is voor ons namelijk erg belangrijk, zodat u op de lange termijn plezier heeft van uw meubels. Voor meer informatie over al onze diensten kunt u terecht op onze website.   

Interesse?

Heeft u interesse in het Kusch + Co 3700 Palato assortiment of wilt u meer weten over de services die De Projectinrichter aanbiedt? Voor aanvullende informatie of een gratis offerte neemt u contact met ons op via 088 – 650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com.