Kusch + Co

Kusch + Co kantoormeubelen en zorgmeubilair bestaat al sinds 1939 en is opgericht door Ernst Kusch. Bij de Duitse producent van zorgmeubilair en projectmeubilair staat kwaliteit voorop. Hoge kwaliteit stoelen en tafels voor wacht- en ontvangstruimtes, eet-, pauze- en recreatieruimtes, luchthaven zitplaatsen, kantoren, conferentie- en seminarruimtes, auditoriums, wonen en zorg.

Lees meer

1 / 1

Het meubilair wordt dan ook gekenmerkt door een voorbeeldige vormgeving, ergonomie en functionaliteit, hoge gebruikswaarde, vakmanschap, innovatie en milieubewuste productie.

Assortiment Kusch + Co

Bekende producten van Kusch zijn de 7100 Terminal wachtbanken, Kusch Hola en de 1500 stoelen serie van Kusch.
Andere producten zijn:

  • Stoelen
  • Banken
  • Poefjes en krukken
  • Fauteuils
  • Bureaustoelen en
  • Tafels

Leveren van kwaliteit is hun missie

De doelstelling van Kusch + Co bestaat erin om projectmeubelen, namelijk stoelen en tafels, te vervaardigen die aan de wensen en verwachtingen van de klanten voldoen. Hun kwaliteitsproducten, gekenmerkt door een voorbeeldige vormgeving, een uitstekende ergonomie en functionaliteit, een hoge gebruikswaarde en een ongeëvenaard vakmanschap, zijn het resultaat van de onafgebroken inzet om de productietechnologie te verbeteren, het milieu te beschermen en innovatief te denken.
Op een oppervlakte van 40.000 m² produceert Kusch + Co jaarlijks ongeveer 350.000 stoelen en tafels van hout en metaal. De milieuvriendelijke productiemethode en kwaliteitscontrole zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001 / 14001.
Kusch + Co is het eerste houtverwerkende bedrijf in de projectmeubelbranche dat een PEFC-certificaat gekregen heeft voor haar producten en voor de volledige controleketen. Dankzij de verticale integratie maken ze zelf de belangrijkste componenten voor onze producten.

Meer informatie over Kusch + Co meubelen?

Wilt u meer informatie over Kusch en Co neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 - 650 1234 of per e-mail. Uiteraard kunt u ook Kusch + Co meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend.

Series