HomeKusch + CoKusch + Co 8300/8350 V-Travel

Kusch + Co 8300/8350 V-Travel

Verkoop vanaf € 1.394,- 

Lease vanaf € 22,37 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.394,-
Lease per maand vanaf€ 22,37

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkKusch + Co
Model8300/8350 V-Travel
HerkomstDuitsland
AfmetingenKusch 8300 8350 V Travel brochure
Kleuren en materialenKusch Kleuren
SoortMeerzits
Onderstel4-poot
Extra'sTraverse

Productomschrijving

Kusch + Co 8300/8350 V-Travel is een serie zitmeubelen en is ideaal geschikt voor internationale luchthavens, cruiseterminals, bus- en trainstations, winkelcentra net zoals voor de lobby’s, wacht- en recreatieruimtes van commerciële en publieke gebouwen.

Deze serie omvat banken en ziteilanden met een op elkaar afgestemde vormgeving speciaal ontwikkeld om in wachtruimtes comfortabel te zitten. Gekenmerkt door een uniek design. Door intelligente engineering. Door een perfecte functionaliteit. Door een overtuigende hantering.

De solitaire ziteilanden uit de Kusch + Co 8350 V-Travel serie kenmerken zich door een strakke vormgeving gepaard met een stijlvolle uitstraling. Met een capaciteit tot en met 8 zitplaatsen bieden deze varianten een hoog zitcomfort en nodigen zo uit om plaats te nemen en uit te rusten.

Kenmerken Kusch + Co 8300/8350 V-Travel

  • In het tussenblad is er een uitsparing en elektrificatiemodule of de elektrificatiemodule is aan de draagbalk gemonteerd.
  • De vloerbevestiging kan aan de vloer vast worden geschroefd.
  • Met of zonder armleggers leverbaar.
  • Bij de 8300 serie is de zitschaal PU-geschuimd of leverbaar met een volledig gestoffeerde zitschaal.
  • De ziteilanden zijn te bekleden in verschillende stoffen of leer.
  • Ontworpen door: Justus Kolberg

Over Kusch + Ko

Kusch + Co kantoormeubelen en zorgmeubilair bestaat al sinds 1939 en is opgericht door Ernst Kusch. Bij de Duitse producent van zorgmeubilair en projectmeubilair staat kwaliteit voorop. 
Hoge kwaliteit stoelen en tafels voor wacht- en ontvangstruimtes, eet-, pauze- en recreatieruimtes, luchthaven zitplaatsen, kantoren, conferentie- en seminarruimtes, auditoriums, wonen en zorg.

Het meubilair wordt dan ook gekenmerkt door een voorbeeldige vormgeving, ergonomie en functionaliteit, hoge gebruikswaarde, vakmanschap, innovatie en milieubewuste productie. Bekende producten van Kusch zijn de 7100 Terminal wachtbanken, Kusch Hola en de 1500 stoelen serie van Kusch.