Kusch + Co - 6000 São Paulo

De Kusch+Co 6000 Sao Paulo serie is een prachtige collectie zitmeubelen, ontworpen door Norbert Geelen. De stoelen hebben een luxueuze uitstraling en zitten uitermate comfortabel. De stoelen zijn geschikt voor op het kantoor, zowel voor op werkplek (bureaustoel) als in de vergaderruimte (vergaderstoel of conferentiestoel).  

Lees meer
 • Circular icon
  Kusch 6000 São Paulo bureaustoel
  Kusch + Co 6000 São Paulo BureaustoelVanaf € 696,-
 • Circular icon
  Kusch + Co 6000 São Paulo sledestoel
  Kusch + Co 6000 São Paulo StoelVanaf € 497,-

Varianten van de Kusch+Co 6000 Sao Paulo 

Kenmerken van de 6000 Sao Paulo collectie 

 • De collectie is ontworpen in 2013 door Norbert Geelen. 
 • De bureaustoel en de stoel zijn zowel samen in een ruimte, als apart in verschillende ruimtes te plaatsen.  
 • U kunt met deze zitmeubelen veel verschillende kanten op wat betreft het design. Zo kunt u bij de bureaustoel kiezen voor een uitvoering zonder armleuning of een stervoet zonder wielen. Bij de 6000 Sao Paulo stoel kunt u kiezen uit een kunststof of aluminium kruispoot.  
 • Handig: de Kusch+Co 6000 Sao Paulo stoel is stapelbaar. Dit is praktisch voor het schoonmaken van de ruimte of wanneer het noodzakelijk is dat er gemakkelijk plaats kan worden gemaakt. 
 • De sledestoel (6000 Sao Paulo stoel) kan geleverd worden met viltglijders indien nodig. 

De ontwerper: Norbert Geelen 

Norbert Geelen is geboren 1968 en sinds jonge leeftijd al bezig met het creëren van meubels. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar het ontwerpen van projectmeubels. In 1997 richtte hij met zijn compagnon Robert Kilders een eigen studio op: bert&bert. Tegenwoordig reist hij heen en weer tussen zijn kantoor in Duitsland en deze designstudio in Milaan. 

Contact en meer 

Wilt u meer weten over deze serie of heeft u andere vragen? Hiervoor kunt u terecht bij onze experts. Zij staan voor u klaar en geven graag advies op maat. U kunt hiervoor bellen naar 088-650 12 34.