Lammhults Add kapstok

Verkoop vanaf € 561,- 

Lease vanaf € 9,- 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 561,-
Lease per maand vanaf€ 9,-

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLammhults
ModelAdd
OntwerperAnya Sebton
HerkomstZweden
AfmetingenLammhults Add kapstok | brochurestandaard afmetingen
Kleuren en materialenLammhults Kleuren
SoortGarderobe / kapstokken

Productomschrijving

Add serie bestaat uit kapstokken, een brochurestandaard en een opberg- en/of plantenrek: Add Coathanger, Add Magazinerack en Add Storagerack. Ontwerp Anya Sebton.

In feite kun je bijna alles opbergen wat je nodig hebt, maar dan eenvoudig en elegant.

Add Coathanger

De Coathanger heeft een voetplaat van gegoten ijzer in structuur poedercoating, zwart of wit en is voorzien van verstelbare voetjes. Deze is optioneel leverbaar met een draaibare voetplaat. De kapstok is voorzien van een frame van 28 mm stalen buizen in poedercoating of verchroomd, breedte 50 of 75 cm. De kledingroede is gemaakt van verchroomd ovale stalen buizen van 30x15 mm of in natuurlijke essen. Haken zijn beschikbaar in zwart of wit polyamide.

Add Coathanger is leverbaar met paraplustandaard en is tevens te koppelen:

  • Breedte 50 cm incl. 4 haken
  • Breedte 75 cm incl. 6 haken.

Add Magazinerack

Het Magazinerack heeft een voetplaat van gegoten ijzer in structuur poedercoating, zwart of wit, voorzien van verstelbare voetjes. Deze is optioneel met draaibare voetplaat te verkrijgen. De brochurestandaard heeft een frame van 28 mm stalen buizen in poedercoating of verchroomd, breedte 50 of 75 cm. Magazinerack wordt incl. 3 stuk boxen van gepoedercoat geperforeerd ijzer geleverd.

Add Storagerack

Het Storagerack heeft een voetplaat van gegoten ijzer in structuur poedercoating, zwart of wit, voorzien van verstelbare voetjes. Optioneel met een draaibare voetplaat. Het is voorzien van een frame van 28 mm stalen buizen in poedercoating of verchroomd, breedte 50 of 75 cm. Storagerack wordt incl. 3 stuks boxen van gepoedercoate metaal geleverd. Eventueel met plastic pot voor planten te verkrijgen.