Lammhults Grade stoel

Verkoop vanaf € 158,- 

Lease vanaf € 2,54 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 158,-
Lease per maand vanaf€ 2,54

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLammhults
ModelGrade
OntwerperJohannes Foersom + Peter Hiort-Lorenzen
HerkomstZweden
AfmetingenLammhults Grade stoel afmetingen
Kleuren en materialenLammhults Grade stoel kleuren
Onderstel4-poot, Stervoet
ZithoogteVast
MateriaalKunststof
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

Lammhults Grade is een serie veelzijde vergaderstoelen en of kantinestoelen leverbaar als 4-poot model met- en zonder armleggers, stapelbaar en als kruisvoet variant. Ontwerp Johannes Foersom en peter Hiort-Lorenzen.

Materialen en kleuren

Grade stoel is voorzien van een zitschaal gemaakt van polypropyleen met een gegoten reliëf patroon dat de rondingen van de rugleuning en zitting volgt. De reliëfs zijn heel subtiel, op geen enkele manier van invloed op het zitcomfort, maar geven Grade een sterke expressie en zijn duidelijke identiteit.

De schaal is verkrijgbaar in drie verschillende, makkelijk te plaatsen, kleuren: wit, beige en grafiet. Het frame is beschikbaar in de overeenkomstige kleur van de zitschaal, maar kan ook een contrasterend verchroomd frame zijn. De armsteun is altijd in polypropyleen in de bijpassende kleur van de schaal.

De Grade is nu ook verkrijgbaar in een houten | essenframe. Tevens is een vast zitkussen leverbaar en te verkrijgen in 8 verschillende kleuren van de beroemde Kvadrat Divina stof. De pads zijn slank en bijna homogeen met de schaal, maar dik genoeg om een goed comfort te creëren.

Over Lammhults

Lammhults meubelen ontwikkelt en verkoopt moderne meubels van internationaal design voor bedrijven met hoge eisen aan kwaliteit en design. Lammhults werkt samen met toonaangevende meubelontwerpers en maakt deel uit van de Lammhults Design Group. Lammhults meubelen staat voor elegant, effectief en milieuvriendelijk.