Lammhults Archal tafel

Verkoop vanaf € 511,- 

Lease vanaf € 8,20 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 511,-
Lease per maand vanaf€ 8,20

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLammhults
ModelArchal tafel
OntwerperJohannes Foersom + Peter Hiort-Lorenzen
HerkomstZweden
AfmetingenLammhults Archal tafel afmeting 1
Kleuren en materialenLammhults Kleuren
OnderstelT-poot, 4-poot, Overig
HoogteVast, Hoog
Materiaal onderstelMetaal
BladmateriaalLaminaat

Productomschrijving

De Archal tafel van Lammhults is een stijlvolle kantinetafel en is ook te gebruiken in andere interieurs. Ontwerp Johannes Foersom en Peter Hiort-Lorenzen.

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten en daarom past deze Archal tafel in het bedrijfsrestaurant, kantine en conferentiezalen. Van dezelfde ontwerpers, Johannes Foersom en Peter Hiort-Lorenzen, zijn ook de bijpassende Archal stoelen. Met een vochtige doek zijn de tafels makkelijk schoon te houden.

Afmetingen Archal tafels

De tafels zijn verkrijgbaar in de verschillende hoogtes, breedtes en dieptes. Daarnaast zijn de tafels als T-pootbureaus, 4-pootbureaus en ronde tafels beschikbaar. Door de veelzijdigheid aan maten en mogelijkheden aan opstellingen is er in elke ruimte wel een Archal tafel te plaatsen.

Kleuren en materialen

De stevige frames van de Archal tafel zijn gemaakt van gerecycled aluminium. De bureau- of tafelbladen zijn gemaakt van fineer en verkrijgbaar in de volgende materialen: natuurlijke essen, eiken, berken of beuken met een bijpassende houten rand. De tafelpoten zijn van gegoten, gerecycled aluminium en beschikbaar met poedercoating (NCS S 1002-Y wit, alt. NCS S 8000-N grafiet) of gepolijst. Het frame heeft een verzinkte rechthoekige stalen buis van 40 x 20 mm.