Lammhults - Add Move

De Lammhults ADD Move collectie bestaat uit een stoel, hoge barkruk en lage kruk. De ADD Move collectie heeft een stijlvolle en minimalistische uitstraling, waardoor het binnen diverse interieurs past en iedere ruimte een frisse en moderne uitstraling geeft. Vanwege het minimalistische design is het Lammhults ADD Move assortiment tijdloos en ideaal om bijvoorbeeld bedrijfs-, werk-, en vergaderruimtes mee in te richten. De barkruk is ideaal voor o.a. bedrijfsrestaurants en andere horecaruimtes.

 

DesignerAnya Sebton
Lees meer
 • Lammhults Add Move stoel
  Lammhults Add Move StoelVanaf € 421,-
 • Lammhults Add Move hoge kruk
  Lammhults Add Move barkrukVanaf € 421,-
 • Circular icon
  Lammhults Add Move lage kruk
  Lammhults Add Move lage krukVanaf € 391,-

Aanpassingsmogelijkheden

De ADD Move zitmeubelen van Lammhults zijn eenvoudig aanpasbaar aan al uw wensen. Zo zijn ze leverbaar in diverse kleuren en zijn ze optioneel stoffeerbaar, zodat u uw eigen design kan creëren die past binnen de interieurstijl van uw betreffende ruimte. Daarbij is het mogelijk om bij de Lammhults ADD Move zitmeubels een verrijdbaar onderstel toe te passen, waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Ook zijn er ADD Move varianten leverbaar met een sledeonderstel.

Eigenschappen van Lammhults ADD Move

 • De Lammhults ADD Move collectie wordt gevormd door een stoel, hoge barkruk en lage kruk.
 • Lammhults ADD Move heeft een minimalistische en stijlvolle uitstraling.
 • Het Lammhults ADD Move assortiment is geschikt voor het inrichten van bedrijfs-, werk-, en kantoorruimtes. Daarbij zijn de krukken ook ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsrestaurants en andere horecaruimtes.
 • Leverbaar in diverse kleuren.
 • De Lammhults ADD Move zitmeubelen zijn stoffeerbaar in stof of leder.
 • Kies voor de hele ADD Move collectie uit een verrijdbaar of sledeonderstel.
 • Ontwerp van Lammhults ADD Move: Anya Sebton.

Varianten van Lammhults ADD Move

 • Lammhults ADD Move Barkruk.
 • Lammhults ADD Move Lage Kruk.
 • Lammhults ADD Move Stoel.

Over Lammhults

Lammhults is een meubelontwikkelaar die sinds 1945 gespecialiseerd is in het creëren van meubels voor diverse ruimtes, zoals kantoor- en openbare ruimtes. Ergonomie staat bij hen hoog in het vaandel. Hun producten onderscheiden zich daarom doordat ze zorgvuldig zijn ontworpen om aan de moderne en hedendaagse behoeftes te voldoen in diverse ruimtes.

Hulp nodig?

Bij de Projectinrichter kunt u terecht voor allerlei vraagstukken omtrent het samenstellen en onderhouden van uw interieur; wij staan voor u klaar met diverse services. Zo bieden wij bijvoorbeeld zitinstructies aan, zodat ieder zitmeubel optimaal gebruikt wordt en geen lichamelijke klachten veroorzaakt op de lange termijn, wat eventueel voor ziekteverzuim kan zorgen. Daarbij is het onderhoud van uw projectstoffering minstens net zo belangrijk als het onderhoud van de meubelen zelf; verrijdbare zitmeubelen kunnen het verslijtproces versnellen. Met ons onderhoudsadvies creëren wij een op maat gemaakt advies voor het onderhoud van uw interieur, en met onze dpi-services helpen wij uiteraard met de uitvoering ervan. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Interesse?

Heeft u interesse in de Lammhults ADD Move collectie of in de services van De Projectinrichter? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com voor aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte tegen de projectprijzen van het Lammhults ADD Move assortiment.