Lammhults - Addit

De Lammhults Addit collectie bestaat uit een modulaire bank en poef. De Addit collectie wordt gekenmerkt door de verschillende losse zitcomponenten die eenvoudig met elkaar te verbinden zijn via het gepatenteerde en magnetische Quicklink systeem. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen zitmeubel te ontwerpen met zoveel zitplaatsen als u wenst. Is dat niet ideaal?

DesignerAnya Sebton
Lees meer
 • Circular icon
  Lammhults Addit modulaire bank
  Lammhults Addit BankVanaf € 1.861,-
 • Lammhults Addit 7
  Lammhults Addit PoefVanaf € 1.042,-

Creëer een informele ontmoetingsplek op kantoor

De Lammhults Addit zitmeubelen zijn ideaal om toe te passen in wachtkamers en informele ontmoetingsruimtes. Deze informele ontmoetingsruimtes kunt u met het Lammhults Addit assortiment eenvoudig creëren op kantoor.

Een informele ontmoetingsplek bevordert de huiselijke sfeer op kantoor en geeft werknemers de kans om van werkplek te wisselen of om er informeel te vergaderen. Steeds meer onderzoeken wijzen erop dat een huiselijke sfeer in de werkruimte de productiviteit en creativiteit bevordert. Daarbij bevordert het uiteraard het informele contact tussen werknemers, waardoor het collectieve welzijn verbetert.

Eigenschappen van Lammhults Addit

 • De Lammhults Addit collectie wordt gevormd door een modulaire bank en poef.
 • De Addit zitmeubelen zijn eenvoudig aaneen te sluiten door middel van het gepatenteerde Quicklink magnetensysteem.
 • De Addit collectie heeft een comfortabele en tijdloze uitstraling.
 • Het Addit assortiment is ideaal om wachtruimtes en informele ruimtes mee in te richten.
 • De Addit bank is samen te stellen met keuze uit diverse losse zitelementen.
 • De losse zitcomponenten van de Lammhults Addit bank hebben uiteenlopende eigenschappen; zo hebben sommige bijvoorbeeld een rugleuning en zijn er hoekelementen beschikbaar voor extra comfort.
 • De Addit poef van Lammhults is leverbaar in diverse maten en vormen.
 • De Addit bank is leverbaar in diverse kleuren.
 • Ontwerp van Lammhults Addit: Anya Sebton.

Varianten van Lammhults Addit

 • Lammhults Addit Bank.
 • Lammhults Addit Poef.

Over Lammhults

Al sinds 1945 is Lammhults expert op het gebied van meubelontwikkeling voor diverse ruimtes, zoals openbare ruimtes en kantoorruimtes. Zij onderscheiden zich door te focussen op het ergonomische aspect en te zorgen dat ieder meubel de moderne en aan uiteenlopende behoeftes voldoet die men in diverse ruimtes heeft. Dit is terug te zien in de Lammhults Addit collectie, aangezien de modulaire bank het personalisatieaspect bevat en zich zo gemakkelijk aanpast aan al uw behoeftes in uw betreffende ruimte. Daarbij zijn alle Addit zitmeubelstukken eenvoudig te verbinden met een magnetensysteem, waardoor ze voldoen aan uw behoeftes van vandaag en morgen.

Diensten van De Projectinrichter

Loopt u tegen allerlei vraagstukken aan bij het samenstellen of onderhouden van uw projectinterieur? Wij staan voor u klaar. Bij de Projectinrichter kunt u terecht voor diverse services, zoals zitinstructies. Deze zorgen ervoor dat ieder zitmeubel optimaal gebruikt wordt waardoor fysieke klachten worden verminderd, en daarmee ziekteverzuim. Daarbij geven wij onderhoudsadvies, zodat al uw meubelen en projectstoffering zolang mogelijk meegaan. Met onze dpi-services ontnemen wij u alle logistieke zorgen zoals transport, installaties en montages. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Contact?

Wilt u graag meer informatie over de Lammhults Addit collectie of over de services van De Projectinrichter? Neem dan contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een gratis offerte op basis van de projectprijzen van het Lammhults Addit assortiment.