Lammhults - Area

De Lammhults Area collectie bestaat uit een bank en fauteuil met een hoekig en modern design. Het design is minimalistisch en geeft hierdoor een stijlvolle uitstraling aan elk interieur waarin het wordt toegepast. Daarbij zijn er diverse aanpassingsmogelijkheden om de zitmeubels aan te passen aan uw behoeftes voor uw betreffende ruimte. Is dat niet fijn?

DesignerAnya Sebton
Lees meer
 • Lammhults Area bank
  Lammhults Area BankVanaf € 1.192,-
 • Lammhults Area 11
  Lammhults Area FauteuilVanaf € 1.192,-

Aanpassingsmogelijkheden

De Lammhults Area zitmeubelen beschikken over verschillende aanpassingsmogelijkheden. Zo zijn er zitcomponenten met een hoge of lage rugleuning leverbaar en zijn er hoekelementen met een hoge hoekleuning voor extra privacy. Daarbij is er keuze uit diverse kleuren en onderstellen. Voor het onderstel van het Lammhults Area assortiment zijn er slede- en kolomonderstellen mogelijk. Daarbij zijn de fauteuils leverbaar met en zonder armleuningen.

De zitelementen uit de Lammhults Area collectie kunnen gecombineerd worden voor een samenhangende look in het interieur, maar kunnen ook individueel worden toegepast. Ze zijn zeer geschikt voor het inrichten van wachtkamers en informele ontmoetingsruimtes.

Eigenschappen van Lammhults Area

 • De Lammhults Area collectie bestaat uit een bank en een fauteuil die beschikken over een hoekig en modern design.
 • Vanwege de minimalistische uitstraling, passen de Lammhults Area bank en fauteuil in diverse interieurs.
 • Kies uit zitcomponenten met een hoge of lage rugleuning.
 • Voor de Area bank zijn er hoekelementen met hoge hoekleuningen beschikbaar, voor extra privacy en comfort.
 • De Area fauteuil is leverbaar met en zonder armleuningen.
 • De zitcomponenten zijn eenvoudig aan elkaar te linken door het gepatenteerde Quicklink magnetensysteem.
 • Voor de Lammhults Area zitmeubelen kunt u kiezen uit een kolom- of sledeonderstel.
 • Ontwerp van Lammhults Area: Anya Sebton.

Varianten van Lammhults Area

 • Lammhults Area Bank.
 • Lammhults Area Fauteuil.

Over Lammhults

Lammhults specialiseert zich in meubelontwikkeling voor diverse openbare ruimtes sinds 1945. Zij onderscheiden zich door te focussen op de ergonomische voordelen en functionaliteit van hun meubelcollecties; ieder meubelstuk moet de ergonomie in een ruimte bevorderen. Dit is terug te zien in het Lammhults Area assortiment, aangezien het veel mogelijkheden biedt om de Area zitmeubelen te personaliseren zodat ze aan individuele behoeftes kunnen voldoen in iedere ruimte.

Assistentie nodig?

Heeft u assistentie nodig bij het onderhouden en/of samenstellen van uw interieur voor in uw openbare ruimte? De Projectinrichter snapt dat hier veel bij komt kijken en staat daarom voor u klaar met een breed scala aan services. Onze experts van onze dpi-services ontfermen zich over alle vraagstukken omtrent transport, installaties en montages van al uw meubelstukken. Daarbij kunt u bij ons zitmeubelen gedurende een proefperiode uitproberen om zo te bepalen of een zitmeubel bij u past voordat u deze aanschaft. Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Meer weten?

Voor aanvullende informatie over de Lammhults Area collectie of de services van De Projectinrichter kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com. Wij bieden daarbij ook vrijblijvende offertes aan op basis van de projectprijzen van het Lammhults Area assortiment.