Lammhults - Area Radius

De Lammhults Area Radius collectie bestaat uit een modulair zitsysteem dat is samengesteld uit individuele zitelementen. Hiermee kunt u een eigen bank ontwerpen of de zitelementen individueel toepassen als fauteuil. Deze veelzijdige zitelementen bieden ruimte voor creativiteit doordat u de mogelijkheid heeft om uw eigen zitmeubel te creëren, zodat het ook aan al uw persoonlijke behoeftes voldoet. Wie wil dat nou niet?

DesignerAnya Sebton
Lees meer
 • Lammhults Area Radius bank
  Lammhults Area Radius BankVanaf € 1.291,-
 • Lammhults Area Radius fauteuil met hoge rug
  Lammhults Area Radius FauteuilVanaf € 1.291,-

Creëer het ideale zitelement voor uw ruimte

Het Lammhults Area Radius assortiment biedt de mogelijkheid om uw eigen zitelement samen te stellen. De individuele zitelementen nemen een lichtelijk ronde vorm aan, waardoor er allerlei figuren gecreëerd kunnen worden. Daarbij zijn ze leverbaar in diverse vormen en kleuren.

U kunt uw zitelement combineren met de fauteuils voor een samenhangende look. Daarbij zijn alle zitmeubelen ook individueel stijlvol in diverse interieurs. De Area Radius collectie van Lammhults is erg geschikt voor wacht-, ontvangst- en ontspanningsruimtes, maar ook voor informele ontmoetingsplekken in kantoorruimtes.

Eigenschappen van Lammhults Area Radius

 • De Lammhults Area Radius collectie bestaat uit een modulair zitsysteem om diverse zitelementen mee te creëren. De losse zitcomponenten zijn ook leverbaar als fauteuil.
 • Het Area Radius assortiment is ideaal voor het inrichten van wacht-, ontvangst- en ontspanningsruimtes. Daarbij is Lammhults Area Radius ook geschikt om informele ontmoetingsplekken in kantoorruimtes mee samen te stellen.
 • De zitcomponenten nemen een buigende vorm aan, waardoor u diverse ronde vormen kunt ontwerpen.
 • Creëer uw eigen zithoek met een groot zitelement en combineer deze met de fauteuils voor een samenhangende look.
 • Alle zitelementen zijn ook individueel toepasbaar in een breed scala aan interieurs.
 • Leverbaar in diverse kleuren.
 • Ontwerp van Lammhults Area Radius: Anya Sebton.

Varianten van Lammhults Area Radius

 • Lammhults Area Radius Bank.
 • Lammhults Area Radius Fauteuil.

Over Lammhults

Lammhults onderscheidt zich al sinds 1945 als gespecialiseerde meubelontwikkelaar voor diverse openbare ruimtes. Ergonomie staat bij hen hoog in het vaandel, aangezien al hun meubels een van de vele hedendaagse en moderne behoeftes moeten voorzien. Dit is terug te zien in het Lammhults Area Radius assortiment, aangezien er genoeg personalisatiemogelijkheden zijn, waardoor de zitmeubelen zich aanpassen aan de behoeftes voor elke ruimte.

Services van De Projectinrichter

Bij de Projectinrichter snappen wij dat er veel komt kijken bij het samenstellen en onderhouden van interieur in openbare ruimtes. Daarom staan wij graag voor u klaar met diverse services. Zo bieden wij dpi-services aan om u alle zorgen over transport, installaties en montages uit handen te nemen. Daarbij kunt u bij ons op aanvraag een zitmeubel tijdelijk uitproberen voordat u besluit om het permanent aan te schaffen. Een weloverwogen keuze kunnen maken is wel zo fijn, toch? Voor meer informatie over onze diensten kunt u terecht op onze website.

Interesse?

Heeft u interesse in de Lammhults Area Radius collectie of in de services van de Projectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een gratis offerte op basis van de projectprijzen van het Lammhults Area Assortiment. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.