Lammhults - Cinema

De Lammhults Cinema collectie bestaat uit een comfortabele bank, fauteuil en poef. De collectie is geïnspireerd op het design van stoelen in sportwagens. Het zitvlak is comfortabel en robuust, wat een mooi contrast vormt met het smalle frame. De rugleuningen van de fauteuil en bank kantelen licht naar achteren voor een comfortabele zithouding om optimaal te kunnen ontspannen. Combineer dit met de poef om zo ook de benen te ondersteunen voor de ultieme ontspanningshouding. Wie wil dat nou niet?

 

Lees meer
 • Lammhults Cinema fauteuil
  Lammhults Cinema FauteuilVanaf € 1.394,-
 • Lammhults Cinema 7
  Lammhults Cinema BankVanaf € 2.627,-
 • Lammhults Cinema fauteuil en poef
  Lammhults Cinema PoefVanaf € 1.394,-

Toepassing in diverse ruimtes

Het Lammhults Cinema assortiment is geschikt voor diverse ruimtes. Zo zijn de zitmeubelen ideaal voor wacht- en ontspanningsruimtes, maar ook voor informele ontmoetingsplekken op kantoor. Op deze plek worden bijvoorbeeld klanten ontvangen of kunnen collega’s informeel contact leggen of kort vergaderen. Dit bevordert de productiviteit, creativiteit en natuurlijk ook de sociale cohesie op de werkvloer.

Eigenschappen van Lammhults Cinema

 • Lamhults Cinema is een collectie die gevormd wordt door een lage fauteuil, bank en bijpassende poef.
 • De zitvlakken en rugleuning hebben een robuust ontwerp, wat een stijlvol contrast vormt met het smalle frame eromheen.
 • De rugleuningen van de Lammhults Cinema zitmeubelen leunen lichtelijk naar achter, wat zorgt voor een comfortabele ontspanningshouding.
 • De poef is multifunctioneel van karakter; deze kan dienen als extra zitplaats, voetensteun of salontafel (indien gebruik wordt gemaakt van een dienblad).
 • Lammhults Cinema is zeer geschikt om wachtkamers en informele ontmoetingsruimtes mee in te richten.
 • De Lammhults Cinema collectiemeubels zijn leverbaar in diverse kleuren en patronen.
  De Lammhults Cinema bank en fauteuil zijn voorzien van armleuningen.
 • Alle Lammhults Cinema zitmeubelen zijn voorzien van een 4-pootsonderstel.
 • Ontwerp van Lammhults Cinema: Gunilla Allard.

Varianten van Lammhults Cinema

 • Lammhults Cinema Bank.
 • Lammhults Cinema Fauteuil.
 • Lammhults Cinema Poef.

Over Lammhults

Lammhults wordt gekenmerkt door hun expertise op het gebied van ergonomie als het aankomt op meubelontwikkeling. Ieder meubelstuk moet namelijk een oplossing bieden voor diverse hedendaagse vraagstukken waar men in een openbare ruimte tegenaan loopt. Dit is terug te zien in de Lammhults Cinema collectie, aangezien bij deze zitmeubelen het comfort het belangrijkst is, maar de stijlvolheid hier niet minder op wordt.

De Projectinrichter helpt

U kunt bij De Projectinrichter terecht voor assistentie bij diverse werkzaamheden omtrent het samenstellen en onderhouden van uw interieur. Met onze dpi-services ontfermen wij ons bijvoorbeeld over het transport en eventuele installaties en montages. Daarbij snappen wij dat het aanschaffen van nieuw meubilair een behoorlijke investering is. Daarom biedt De Projectinrichter de mogelijkheid om zitmeubelen eerst gedurende een proefperiode uit te proberen, voordat u ze permanent aanschaft. Voor meer informatie over al onze diensten kunt u terecht op onze website.

Contact?

Bent u enthousiast over de Lammhults Cinema collectie en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie over het Cinema assortiment van Lammhults, of over de diensten van De Projectinrichter.