Lande Cheek bank

Verkoop vanaf € 468,- 

Lease vanaf € 7,51 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 468,-
Lease per maand vanaf€ 7,51

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLande
ModelCheek bank
HerkomstNederland
AfmetingenLande Cheek afmetingen
Kleuren en materialenLande bladkleuren en poedercoat kleuren
OnderstelWang poot
Soort3-zits

Productomschrijving

Lande Cheek is tafel in al zijn eenvoud. Opgebouwd uit 30 mm spaanplaat en is in vele kleuren en maten leverbaar. De afwerking is een zeer sterke HPL afwerklaag voor de gebruikelijke kantoormeubilair omgevingen of een echte hout fineer.

Lande Cheek kan worden toegepast als directiemeubilair en zeker ook als standaard kantoormeubilair. Het Lande Cheek programma is onder meer verkrijgbaar als statafel. Door zijn strakke beeld uitstekend te gebruiken als vergadertafel. Lande kantoormeubilair heeft een bijpassend kasten en ladeblok programma ontwikkeld. In de showroom staat een mooie presentatie van Lande Cheek.

Over Lande

Lande heeft vergadermeubilair en restaurantmeubilair tevens bieden wij maatwerk, zo kunt u uw kantinetafel of vergadertafel exact geleverd krijgen zoals u dat wilt. Zo kunt u een werkomgeving creëren die u inspireert, een ontvangstbalie die verwelkomt, een wachtruimte waar de tijd vlugger gaat en opbergplekken die zichzelf lijken op te ruimen. Een sterk basisprogramma met kantinestoelen, kasten, kantinetafels, vergadertafels en balies, dat breed toepasbaar is, flexibel, efficiënt, kwalitatief en met een persoonlijk accent.