Lande Rondo Divano

Verkoop vanaf € 3.075,- 

Lease vanaf € 49,35 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.075,-
Lease per maand vanaf€ 49,35

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLande
ModelRondo Divano
OntwerperMichiel van der Kley
HerkomstNederland
AfmetingenLande Rondo Divano afmetingen
Kleuren en materialenKleuren Lande stalenkaart
Soort akoestischAkoestische banken
SoortAkoestisch
OnderstelWang poot

Productomschrijving

Lande Rondo Divano is een bank met akoestische eigenschappen en is ideaal te gebruiken als een overlegbank voor op kantoor waarmee je in alle rust kunt overleggen of vergaderen. In een open kantoor kun je met de Lande Rondo Divano overlegbank zonder gestoord te worden overleggen en creëer je eenvoudig een overleghoek met twee Rondo Divano’s tegenover elkaar.

Met één stap de dynamiek van de omgeving veranderen. Van drukte naar rust in deze akoestische overlegplek. Ook bij het nieuwe werken zoeken mensen naar plekken waar ongestoord telefonisch overleggen, ongestoord overleggen of rustig vergaderen mogelijk is.

Met de Lande Rondo Divano kun je een open kantoor of ruimte naar wens indelen. Zonder afbreuk te doen aan de openheid. Deze concentratie unit kan in principe in elke stof gestoffeerd worden.

Kenmerken van de Lande Rondo Divano akoestische bank

  • Leverbaar in 2 varianten: Divano 1 en 2
  • De Rondo Divano is beschikbaar in 2 verschillende breedtes: de Rondo Divano 1 met een breedte van 123 cm en Divano 2 met een breedte van 178 cm.
  • Stoffering: Rondo Divano kan in principe in elke stof gestoffeerd worden. Voor een optimaal akoestisch effect adviseren we een stof met de juiste akoestische eigenschappen. Verschillende stoffen voor rug ten opzichte van de wand op aanvraag.
  • Plint: De Rondo Divano is voorzien van een stalen plint welke in P57 (gray Ral 7021 structuur) of P53 (tele grey Ral 7047 structure) gepoedercoat wordt.
  • Ontworpen door: Michiel van der Kley.  

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Lande Rondo Divano.