Lande Rondo Box

Verkoop vanaf € 7.053,- 

Lease vanaf € 113,20 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 7.053,-
Lease per maand vanaf€ 113,20

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLande
ModelRondo Box
OntwerperMichiel van der Kley
HerkomstNederland
AfmetingenLande Rondo Box afmetingen
Kleuren en materialenKleuren Lande stalenkaart
Soort akoestischAkoestische ruimte, Akoestische wanden
Soort wandenBureauschermen
SoortConcentratie

Productomschrijving

De Lande Rondo Box is een akoestische overlegplek, vergadermeubel of een stilte werkplek voor op kantoor waarin je in alle rust kunt overleggen, presenteren of vergaderen. Creëer eenvoudig je eigen overleghoek. Daarnaast is de Rondo Box van het merk Lande geschikt als concentratie werkplek in een open kantoor.

Met één stap van drukte naar rust in deze akoestische overlegplek. Ook bij het nieuwe werken zoeken mensen naar plekken waar ongestoord vergaderen, een presentatie geven aan een kleine groep of geconcentreerd samenwerken mogelijk is. Het vergadermeubel Rondo Box biedt al deze mogelijkheden.  

Met de Rondo Box van het merk Lande kun je een open kantoor of ruimte naar wens indelen. Deze akoestisch werkplek kan in principe in elke stof gestoffeerd worden.  

Kenmerken van de Lande Rondo Box  

  • Varianten: Box Quattro en Box Duo.  
  • De Rondo Box is beschikbaar in 2 verschillende groottes: de Rondo Box Duo (voor maximaal 2 personen) en Box Quattro (voor maximaal 4 personen). Keuze uit drie hoogtes, 144 cm, 165 cm en 220 cm.  
  • Als optie kan de Rondo Box worden voorzien van een wandtafel (80x34cm) of werktafel (80x134cm) met zuil en voetplaat. Deze (wand)tafels zijn aan de achterwand bevestigd door middel van een massief eiken paneel in een standaard olieafwerking. Eventueel te voorzien van 3-spot elektrificatie.  
  • Uitvoering bladen: laminaat A toplaag (laminaat B tegen meerprijs) of 25 mm massief eiken in standaard Lande olieafwerking. Diameter voetplaat ø40cm.  
  • De Rondo Box is voorzien van een stalen plint welke in P57 (gray Ral 7021 structuur) of P53 (tele grey Ral 7047 structure) gepoedercoat wordt.  
  • De uitvoeringen met een hoogte van 220 cm (H4) zijn bovenin voorzien van massief houten balken in een standaard olieafwerking. Deze worden kruislings geplaatst.  
  • Elektrificatie: Werkt volledig met het GST18 systeem, conform NEN1010, aanvoer aan bovenzijde of onderzijde via plint. Via de Smart Wall wordt bekabeling netjes weggewerkt. Zie opties voor de keuzemogelijkheden.  
  • Stoffering: De Rondo Box kan in principe in elke stof gestoffeerd worden.  
  • Ontworpen door: Michiel van der Kley

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Lande Rondo Box.