Lande

Lande, design meubilair voor projecten. De fabriek Lande is gevestigd in Schijndel, hier wordt ook Artifort meubilair geproduceerd. De fabrikant in projectmeubilair maakt design meubels van hoge kwaliteit om werkplekken, iedere werkomgeving of projectruimte optimaal in te richten. Maatwerk is ook mogelijk, meubilair dat exact aansluit op uw persoonlijke wensen en eisen. Met Lande meubels creëert u moeiteloos een inspirerende werkomgeving, een ontvangstruimte met balie die verwelkomt, een wachtruimte waar de tijd vlugger lijkt te gaan en opbergplekken die zichzelf lijken op te ruimen.

Lees meer

1 / 1

Assortiment Lande meubels

De diversiteit in het assortiment zorgt ervoor de de meubels van Lande breed toepasbaar zijn voor de inrichting van kantoren en projecten. Van kantinestoelen tot kantinetafels, van vergadertafels tot ontvangstbalies en van banken tot kasten. Kenmerkend  aan de projectmeubels is, de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn. Het meubilair is flexibel toe te passen in diverse soorten projectruimtes en openbare gebouwen. Voorbeelden daarvan zijn; kantoren, kantines, scholen, gemeentehuizen, ziekenhuizen, wachtkamers, ontvangstruimtes en crematoria.

Geschiedenis Lande projectmeubilair

  • Tot 1991 bestond de productie uit stalen meubelen voor de groothandel. In deze fase produceerden zij ook stuurstoelen en onderstellen voor de nautische markt (Zwaardvis). Het eigen meubelmerk was in opbouw.  
  • In 1998 neemt heeft familiebedrijf de Lande Group het merk Artifort over. Sindsdien maken ze ook design meubilair. 
  • In 2012 werd Pörtner Seats, producent van stuurstoelen en in hoogte verstelbare stoelen, overgenomen.
  • Sinds heden is de derde generatie Van der Lande werkzaam in het meubelbedrijf. 
  • Met het merk Lande richt de Lande Group zich  specifiek op de ontwikkeling van projectmeubilair voor de creatie van een optimale werkomgeving. Meubels die het Nieuwe Werken ondersteunen. Voorbeelden zijn concentratiewerkplekken maar ook de inrichting van overleg ruimtes. 


Productie in eigen beheer en jarenlange vakkennis

Door de combinatie van drie verschillende moderne, éigen innovatieve productlocaties en een team van vakmensen met jarenlange ervaring kan Lande kwaliteit garanderen en flexibiliteit waarborgen. Ook is er beschikking over een eigen ontwerpstudio en werken ze samen met de beste designers uit binnen- en buitenland voor ontwikkeling van hun collectie. 

Meer informatie over Lande meubelen?

Wilt u meer informatie over Lande meubilair neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor professioneel advies. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze van meubels die  passen bij uw interieurconcept en project. Uiteraard bent u ook welkom om Lande meubilair te bekijken in één van onze showroomvestigingen.

Series