LouwersHanique kiest voor de snelheid en kwaliteit van FS / De Projectinrichter Bergeijk

Joost Thijssens

Onze expert over ergonomie

Nieuws LouwersHanique kiest voor de snelheid en kwaliteit van FS

30 juni 2021

LouwersHanique biedt hoogwaardige en geavanceerde totaaloplossingen op het gebied van keramiek, technisch glas en speciale materiaalcombinaties. De halffabricaten die het bedrijf levert zijn de oplossing voor de vraag waarmee een klant komt. Voor het nieuwe pand ging LouwersHanique op zoek naar een prettige kantooromgeving en kantine-inrichting. HR-medewerker Iris Louwers vertelt over haar ervaring met FS Kantoorinrichting / De Projectinrichter in Bergeijk. 

Inrichting nieuw pand

“Ons bedrijf heeft drie afdelingen”, vertelt Iris. “Thermische glasbewerking met vlam, mechanisch cc frezen en verspanen, en assemblage in onze cleanroom. Wanneer een klant een vraag heeft, maken wij de oplossing.” Als bedrijf heeft LouwersHanique de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. Zo hard zelfs dat er een extra pand bij kwam – en dat moest ingericht worden. 

Het team van LouwersHanique bestaat uit zo’n 150 werknemers, verdeeld over kantoor en de werkplaats. “We waren daarom op zoek naar de inrichting voor het nieuwe pand”, gaat Iris verder. “Naast enkele kantoorruimtes waren dat ook de kantine van ons nieuwe hoofdgebouw en de bijbehorende receptie.”

Kwaliteit en gezelligheid

FS Kantoorinrichting / De Projectinrichter Bergeijk bleek de beste match voor LouwersHanique. “We hebben meerdere partijen gevraagd maar FS had de beste plannen”, aldus Iris. “Daarnaast hadden we interieurarchitect Inge Lohman van Schaal 1:1 in de arm genomen. Zij had al eerder succesvol samengewerkt met FS.” 

“We hadden van tevoren een aantal eisen die we terug wilden zien in het ontwerp”, legt Iris uit. “Het kantoorgedeelte moest kwaliteit, rust en zakelijkheid uitstralen, met daar tegenover een kantine waar naast kwaliteit ook warmte en gezelligheid heel belangrijk waren. Ook wilden we niet te veel kleuren en ook geen opvallende kleuren. Als laatste wilden we graag een glaselement terugzien in het ontwerp, vanwege ons werk. Het ontwerp van FS zag er goed uit. Op subtiele wijze lieten ze glas terugkomen in de vorm van enkele grote glazen lampen. Inge heeft dat ontwerp gefinetuned en de kleurkeuze aangedragen.”

Snel en kordaat handelen

Volgens Iris heeft FS snel gehandeld; het gehele project heeft ze als zeer positief ervaren. “Vanuit FS heeft Joost Thijssens ons geholpen”, licht ze toe. “Hij handelt kordaat en adequaat en is goed bereikbaar. Wanneer er iets aan de hand was werd dat snel opgelost. Als wij vragen hadden kregen we snel antwoord en terugkoppeling. Joost geeft je het gevoel dat je niet zomaar een klant bent. Hij is niet bezig met het binnenhalen van zo veel mogelijk opdrachten, maar met het leveren van kwaliteit en nazorg. Onze wensen zijn allemaal meegenomen in het uiteindelijke ontwerp.”

De samenwerking met FS is nog steeds gaande; volgens Iris is het een ‘ongoing process’. “De reacties intern zijn zeer positief”, zegt ze tot slot. “De kantine wordt nu natuurlijk minder gebruikt in verband met corona, maar iedereen is daar wel over te spreken. Daarnaast zijn er meerdere afdelingen die nu ook graag een nieuwe inrichting worden. Wordt dus vervolgd!” 

Wilt u ook zien hoe het geworden is? Bekijk dan de foto's van onze referentie van LouwersHanique.