Luxy Memoria Fauteuil

Verkoop vanaf € 1.325,- 

Lease vanaf € 21,27 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.325,-
Lease per maand vanaf€ 21,27

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkLuxy
ModelMemoria Fauteuil
OntwerperR & D Luxy
HerkomstItalië
AfmetingenLuxy Memoria afmetingen
SoortLage rug
OnderstelSlede

Productomschrijving

Een klassieke fauteuil met een modern tintje. Luxy staat bekent om klassieke ontwerpen te herontdekken en deze te voorzien van een moderne uitstraling. Zo ook bij deze fauteuil van de Luxy Memoria.

Oplader in de bank

Luxy gaat met haar tijd mee en geeft de oplossing voor bijna lege smartphones of tablets. Dat maakt de Luxy Memoria ideaal voor in de wachtruimte of hotellobby. Deze oplader voor smartphones en tablets zit mooi verwerkt in de zijkant van de bank of fauteuil en zo kunnen bezoekers hun smartphone opladen terwijl ze wachten. Daarnaast is er optioneel een tablethouder te plaatsen aan de stalen constructie aan de buitenkant van de bank.

Luxy Green

Onder het Luxy Green label laat Luxy zien milieubewust te zijn. Ons heden is de toekomst van onze kinderen. Om deze reden Luxy is zich bewust van het milieu en heeft een aantal beleidsmaatregelen genomen om milieubewuster om te gaan. Denk aan het recyclen van materialen, het terugdringen van schadelijke emissies, lozingen en de productie van afval in het milieu en zoveel mogelijk het gebruik van ecologisch duurzame materialen, met de afwezigheid van kankerverwekkende en mutagene stoffen. Daarnaast stelt Luxy QR-codes beschikbaar voor alle gebruikers, die hen in staat stelt om hun catalogi snel en gratis te downloaden, zonder de noodzaak om papier te gebruiken met als doel om de ontbossing te beperken Dit alles wordt beheerd in de gehele productieketen.
Luxy is gecertificeerd volgens de UNI EN ISO 14001: 2004 norm.

Over Luxy

LUXY meubelen uit Italië, opgericht door Sisto Marchesini en Luciana Tezze begin 1980. Gespecialiseerd in hoogwaardige fauteuils en bureaustoelen van eigen ontwerp en merk. Het productaanbod is verwoord in ergonomische bureaustoelen en directiestoelen, banken, kantine en stapelbare stoelen. De collectie is bekleed met hoogwaardige stoffen, leer en gespecialiseerde materialen.