HomeNarbutasNarbutas Active zit sta bureau

Narbutas Active zit sta bureau

Verkoop vanaf € 651,- 

Lease vanaf € 10,45 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 651,-
Lease per maand vanaf€ 10,45

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNarbutas
ModelActive
HerkomstLithouwen
AfmetingenNarbutas Active afmetingen
Kleuren en materialenNarbutas kleuren en materialen
SoortZit sta
OnderstelC-poot
VerstellingElektrisch verstelbaar

Productomschrijving

Narbutas Active is een elektrisch in hoogte verstelbaar zit sta bureau. Zelfs als u het grootste deel van uw dag op het werk doorbrengt, zou dit niet mogen voorkomen dat u actief blijft op uw werkplek. Met het Active zit sta bureau van Narbutas kunt u gemakkelijk van positie veranderen van zitten naar staan of omgekeerd. Zit sta bureaus met een esthetisch ontwerp passen goed in elke kantooromgeving.

Kenmerken Narbutas Active zit sta bureau

  • Biedt een eenvoudige manier om actief te blijven op het werk!
  • Eenvoudig aan te passen.
  • De bureauhoogte kan worden aangepast door op een geselecteerde knop te drukken: een geheugenpositieknop met een display, of op en neer bedieningselementen. Kies uw persoonlijke hoogte voor uw meest comfortabele werkhouding en sla uw hoogtevoorkeuren op.  
  • De zit sta werkplek met kolommen met 2 niveaus heeft een verstelbereik van 723 mm tot 1193 mm, terwijl de hoogte van het bureau met kolommen met 3 niveaus kan worden aangepast van 642 mm tot 1292 mm.
  • Antibotsingsfunctie: Een bureau wordt vaak omringd door andere objecten, zoals een ladeblok of bureaustoel. Terwijl een bureau met instelbare hoogte in beweging is, kan deze per ongeluk tegen een kast botsen als u deze volledig naar beneden laat zakken. Dit kan echter worden vermeden. Zowel bij de 2- als de 3-niveausvoetsensor stopt de neerwaartse beweging van het bureau automatisch als het een obstakel op zijn pad detecteert. De antibotsingsfunctie vermindert de kans op schade als het bureaublad botst met een hard voorwerp.

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Narbutas Active.