HomeNarbutasNarbutas Round complete werkplek

Narbutas Round complete werkplek

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNarbutas
ModelRound
HerkomstLithouwen
Kleuren en materialenNarbutas kleuren en materialen
SoortEnkel-los, Duo, Bench
Onderstel4-poot
VerstellingInstelbaar

Productomschrijving

Met de Narbutas Round bent u in één keer klaar voor een complete werkplek met alle faciliteiten die nodig zijn om ongestoord samen te werken. De Narbutas Round bestaat namelijk uit een modulair systeem van werkplekken, kasten en akoestische schermen tussen de werkplekken. 

Alles bij elkaar 

De indeling van de werkplek verandert voortdurend en we zijn op zoek naar oplossingen waarmee het voor medewerkers eenvoudig is om hun werkplek aan hun individuele behoeften aan te passen. Idealiter zou in een werkomgeving het eenvoudig zijn om nieuwe werkplekken toe te voegen om samen te werken en toch zorgen voor privacy. Met de Narbutas Round akoestische schermen op de werkplekken biedt u dat! 

Bovendien heeft u alles wat u nodig heeft om uw werk of project te kunnen doen bij de hand. Met een kastensysteem dat zorgt voor voldoende opbergruimte creëert u meteen ook een stukje privacy. 

Kenmerken van de Narbutas Round 

  • Werkplekken, kasten en akoestische schermen 
  • Modulair systeem 
  • Optioneel zijn de werkplekken te voorzien van elektrificatie 
  • Voldoet aan deze normen: EN 14073-2:2004, EN 14073-3:2004 en EN 14074:2004 

Duurzame akoestische schermen 

Het Narbutas Round bureausysteem omvat akoestische schermen met afgeronde vormen, passend bij het ontwerp van de Round werkplekken. Deze bureauschermen zijn gemaakt van PET-vilt, een zacht en licht, maar toch sterk en duurzaam materiaal. Meer dan 50% van het PET-vilt is gemaakt van gerecycled plastic en is ook geschikt voor recycling. Dit duurzame materiaal heeft uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en is daarom een handig hulpmiddel bij het creëren van akoestisch comfort op de werkplek. 

Deze akoestische schermen zijn leverbaar in verschillende breedtes en hoogtes, vele kleuren en patronen. Hierdoor creëert u een veilige werkplek zonder om zonder geluidsoverlast te kunnen werken. 

Varianten uit de Narbutas Round collectie 

  • Werkplekken (single of duo) 
  • Akoestische duurzame schermen voor op werkplek 
  • Opbergsysteem 

Zoekt u een compleet systeem voor uw werkplek met dezelfde uitstraling? Dan adviseren de experts van De Projectinrichter de Narbutas Round.