Narbutas

Met Narbutas slaagt u altijd. Ze hebben een complete collectie (kantoor)meubelen. Dankzij hun grote assortiment van bureaus tot aan modulaire banken en van stoelen tot aan akoestische oplossingen zijn complete kantoorinrichtingen voor in uw kantoor altijd mogelijk. 

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van Narbutas meubelen 

Narbutas is opgericht in 1991 in Litouwen en maken divers kantoormeubilair. Twee jaar laten volgen er meerdere showroomvestigingen elders in Europa. Sinds 2005 is Narbutas in het bezit van ISO-certificering en geeft aan dat ze op verantwoorde wijze hun meubels fabriceren. In hun eigen fabriek van ruim 30.000 m² produceren ze stoelen, tafels, bureaus, akoestische oplossingen en maatwerk. 

Door de geschiedenis heen zijn ze blijven leren en groeien. Ze produceren modern, eenvoudig, hoogwaardig en duurzaam kantoormeubilair. Narbutas staat open voor innovaties, nieuwe contacten en ze zijn constant op zoek naar nieuwe partners om samen onze winstgevende onderneming te ontwikkelen.  

Samenwerken met designers 

Een voorbeeld van samenwerkingen is de TWIST&SIT collectie. Deze stoelen, krukken en fauteuils zijn ontworpen door Niels Hvass & Christina Strand en voldoen aan de hedendaagse vraag van goed meubilair. Bovendien heeft de fauteuil een akoestische functie, waardoor u ongestoord kunt bellen. Niets voor niets heeft dit ontwerp de Red Dot Award gewonnen.  

Het assortiment van Narbutas 

Het uitgebreide assortiment van kantoormeubelen van Narbutas bestaat uit: 

  • Bureaus 
  • Stoelen 
  • Banken 
  • Poefen en krukken 
  • Fauteuils 
  • Tafels 
  • Akoestische oplossingen en 
  • Scheidingswanden 

Doordat ze een compleet assortiment hebben kunt u uw inrichting van kantoor, bedrijfsrestaurant, hotels of congrescentra inrichten met het meubilair van Narbutas. Onze experts helpen u graag met het maken van uw keuze en laten u graag de vele toepassingsmogelijkheden zien. 

Meer informatie over Narbutas? 

Wilt u meer informatie over Narbutas kantoormeubelen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met de experts van De Projectinrichter op via 088 – 650 1234. Uiteraard kunt u ook Narbutas meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend. 

Series