HomeNarbutasNarbutas My Space akoestische schermen

Narbutas My Space akoestische schermen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNarbutas
ModelMy Space
HerkomstLithouwen
Kleuren en materialenNarbutas kleuren en materialen
Soort akoestischAkoestische wanden
Soort wandenBureauschermen
SoortAkoestische wanden

Productomschrijving

De Narbutas My Space is een collectie akoestische schermen in diverse vormen en maten. Dit systeem is de ideale oplossing voor flexibele, op activiteiten gebaseerde en open kantoren om geluidsoverlast te verminderen. Wist u dat geluidsoverlast tot stress en uitval kan leiden? Dat wilt u toch ook voorkomen? 

Deel uw ruimte in 

Dankzij een breed scala aan toepassingen en configuraties van deze modulaire akoestische schermen uit de Narbutas My Space collectie kunt u het meubilair gemakkelijk aanpassen aan verschillende kantoorplanningsbehoeften en werksituaties.  

Wilt u echt geconcentreerd werken of samen werken in een team, zonder andere te storen? Plaats dan één van de vele wanden uit de Narbutas My Space collectie om of op de werkplek en dankzij de akoestische eigenschappen (klasse C) wordt het geluid opgevangen en zorgt voor minder geluidsoverlast. 

Door de grote verscheidenheid aan akoestische schermen kunt u uw eigen creatie maken en uw ruimte indelen met de Narbutas My Space.  

Eenvoudige montage 

Moet u individuele werkplekken scheiden of verschillende functionele gebieden in één ruimte indelen? Dan is het handig om te weten dat met de Narbutas My Space u eenvoudig met slechts drie soorten akoestische schermen u alle kanten op kunt. Deze schermen passen zich snel aan de veranderende behoeften aan en zijn eenvoudig te monteren en demonteren. 

Kenmerken van de Narbutas My Space akoestische schermen 

  • Schermen in diverse maten en vormen 
  • Makkelijke montage 
  • Ruimteverdeler 
  • Ideaal tegen geluidsoverlast 
  • 5 jaar garantie 

Afmetingen van de Narbutas My Space schermen 

De akoestische schermen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende breedtes (800 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm) en 2 verschillende hoogtes (1320 mm, 1620 mm). 

Kortom: voorkom geluidsoverlast en stel het welzijn van uw medewerkers voorop met de Narbutas My Space akoestische schermen. Onze experts helpen u graag in het maken van uw keuze.