Narbutas - Choice

De Narbutas Choice biedt u opbergruimte in de vorm van modulaire kasten en lockersystemen. Met de lockerkasten en cabinets uit de Narbutas Choice collectie kunt u eindeloze combinaties maken, vandaar ook de naam Choice.  
Ze bieden een breed scala aan opslagoplossingen en -functionaliteit, zodat u op maat gemaakte kasten kunt selecteren of maken die het beste bij uw kantoorruimte passen. 

Lees meer
 • Narbutas Choice locker
  Narbutas Choice lockersVanaf € 141,-
 • Narbutas Choice Cabinets modulaire kast
  Narbutas Choice CabinetsPrijs op aanvraag

Medewerkers die flexibel werken wensen toch een plek waar ze hun persoonlijke eigendommen in kunnen plaatsen. De Narbutas Choice lockers zijn daar uitermate geschikt voor. Ook zijn de lockers toe te passen in het onderwijs op scholen en universiteit, maar uiteraard ook in hotels, sportscholen of andere openbare ruimtes waar persoonlijke items veilig opgeborgen wensen te worden. 

Over Narbutas Choice opbergmeubelen 

 • U kunt eenvoudig verschillende kasten combineren en uw eigen unieke ontwerp maken. Een goed idee is om verschillende soorten texturen te combineren: stof, melamine en natuurlijk fineer. 
 • Voeg een speelse stijl toe aan je werkruimte door meer kleuren te gebruiken. Kies uit een breed scala aan stoffen om de gewenste kleurencombinaties te maken die mooi in uw kantoor passen. 
 • Modulaire systemen waarbij u zelf kunt kiezen hoe de kast of locker eruit komt te zien. The Choice is yours! 

Varianten uit de Narbutas Choice collectie 

 • Choice Cabinets 
 • Choice Lockers 

Wilt u ook het Narbutas Choice opbergmeubilair in uw project toepassen? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de opbergmeubelen uit deze collectie van de Narbutas Choice.