Narbutas Choice lockers

Verkoop vanaf € 141,- 

Lease vanaf € 2,26 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 141,-
Lease per maand vanaf€ 2,26

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNarbutas
ModelChoice lockers
HerkomstLithouwen
AfmetingenNarbutas Choice locker afmetingen
Kleuren en materialenNarbutas kleuren en materialen
SoortLocker, Kantoorkast
DeurenDraaideur

Productomschrijving

Narbutas Choice is een lockersysteem met vele toepassingen; van het opbergen van kleine persoonlijke en werkgerelateerde spullen tot grote items. Het hebben van een handige en veilige plek om je persoonlijke spullen te bewaren geeft je gemoedsrust. Zeker in kantoren waar veel activiteit gerelateerd gewerkt wordt en je niet altijd meer een vast plek hebt, zijn lockerkasten de ideale plek om je items op te bergen. Personaliseer je kluisje met extra items zoals metalen planken, naamkaartjes of haakjes voor kleding.

Eigenschappen van de Narbutas Choice lockers

  • Creëer de meest geschikte combinaties voor verschillende ruimtes door de Choice lockermodules van dezelfde hoogte te combineren (917 mm / 1367 mm / 1817 mm). Ook kunt u deuren combineren van twee hoogten (450 mm / 900 mm) en verschillende types - de standaard en met uitsparing voor om de persoonlijke post van de eigenaar van het lockervakje te plaatsen.
  • Een locker is een geweldig hulpmiddel om de cultuur van uw bedrijf tot uitdrukking te brengen. Het kan de plaats zijn waar u de huisstijlkleuren aan uw kantoorruimte toevoegt. U heeft de keuze uit een breed kleurenpalet voor uw combinaties.
  • 4 soorten sloten: Naast de traditionele sleutelvergrendeling zijn de lockerkasten ook af te sluiten met een combinatieslot of een en elektronische slot (te openen door een code of een kaart).  
  • Kluisjes met elektronische sloten kunnen worden toegewezen voor persoonlijk gebruik of door verschillende gebruikers worden gebruikt voor tijdelijke behoeften.

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Narbutas Choice.