Narbutas - Cumulus

De Narbutas Cumulus collectie bestaat uit een akoestische fauteuil en bank die ideaal zijn voor toepassing in de werkomgeving. Hoge akoestische en doorlopende rugleuningen bieden de ultieme privacy om ongestoord te kunnen werken of vergaderen. De akoestische wanden zorgen er daarmee voor dat de omgeving hier geen last van heeft. Andersom heeft de gebruiker ook geen last van geluid uit de omgeving. 

Lees meer
 • Narbutas Cumulus productfoto
  Narbutas Cumulus fauteuil akoestischVanaf € 1.027,-
 • Narbutas Cumulus bank
  Narbutas Cumulus bankVanaf € 2.501,-

Creëer een stimulerende werkruimte 

Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat het afwisselen van werkplek de creativiteit en productiviteit van werknemers stimuleert. Daarbij bevordert het de algemene sociale cohesie op de werkvloer. 

Met de Narbutas Cumulus zitmeubelen krijgen werknemers de mogelijkheid om zo nu en dan van werkplek te wisselen, zonder dat dit ten koste gaat van focus en privacy. Daarbij is de Cumulus bank modulair, wat betekent dat u deze zelf kunt samenstellen met het gewenste aantal zitplaatsen.  

Eigenschappen van Narbutas Cumulus 

 • Het Narbutas Cumulus assortiment wordt gevormd door een fauteuil en bank met een akoestische waarde.  

 • De akoestische waarde zorgt voor geluidsdemping, waardoor zowel de omgeving als de gebruiker geen geluidsoverlast van elkaar ervaren. Hierdoor kunnen werknemers ongestoord werken. 

 • De Narbutas Cumulus zitmeubelen zijn ideaal voor toepassing op de werkvloer. 

 • Kies voor hoge en omsluitende wanden om de privacy en akoestiek in uw ruimte te bevorderen.  

 • De Cumulus bank is modulair, wat inhoudt dat de bank wordt samengesteld uit diverse koppelbare zitelementen. Hierdoor kan het Cumulus meubel ook diverse vormen aannemen en fungeren als een ware blikvanger in uw ruimte.  

 • Laat optioneel een draaitableau monteren om de multifunctionaliteit van uw Cumulus zitmeubel te vergroten.  

 • De Narbutas Cumulus fauteuil en bank zijn leverbaar in verschillende hoogtes. 

 • Kies voor de Narbutas collectie uit diverse kleuren. 

Varianten van Narbutas Cumulus 

 • Narbutas Cumulus fauteuil. 

 • Narbutas Cumulus stoel.  

Over Narbutas 

De visie van de Litouwse meubelontwikkelaar is om duurzame en functionele meubels te creëren voor dynamische en moderne ruimtes. De collecties van Narbutas zijn aanpasbaar aan de behoeftes van iedere individuele gebruiker, wat ook terug te zien is in het Narbutas Cumulus assortiment.  Ze creëren hoogwaardige meubels door te werken met experts en materialen van hoge kwaliteit.  

Diensten van De Projectinrichter 

De Projectinrichter biedt diverse services aan om u een helpende hand te bieden bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Met onze dpi-services ontnemen wij u alle zorgen omtrent montages, installaties en het transport van uw meubels. Daarbij creëren wij gepersonaliseerde onderhoudsadviezen, zodat u op de lange termijn plezier heeft van uw meubels. Ook bieden wij bijvoorbeeld circulaire onderhoudsservices; door oude meubels nieuw leven in te blazen, lijken ze weer gloednieuw! Zo hoeft u oude meubels niet direct te vervangen indien ze enigszins versleten zijn. Is dat niet fijn? Voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij u door naar onze website.  

Contact? 

Heeft u behoefte aan extra informatie over de Narbutas Cumulus collectie of de services van De Projectinrichter? Bel dan naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com voor aanvullende informatie, een consult of vrijblijvende offerte.