Narbutas - Diva

Narbutas Diva is een serie zitmeubelen en bestaat uit een vergaderstoel (met sledeonderstel) en een bureaustoel. Beide hebben een netweave rug, zodat de gebruiker comfortabel zit doordat deze meebeweegt met de bewegingen van de gebruiker. 

Lees meer
  • Narbutas Diva vergaderstoel
    Narbutas Diva stoelVanaf € 302,-
  • Narbutas Diva directie bureaustoel
    Narbutas Diva bureaustoelVanaf € 282,-

De Narbutas Diva sledestoel is ideaal inzetbaar als vergaderstoel, maar ook als luxe zaalstoel. Bij langdurig zitten is het prettig als je goed en comfortabel zit. De bureaustoel is ook inzetbaar als directie bureaustoel en is optioneel leverbaar met een hoofdsteun. 

Het grote voordeel van een serie is, is dat de zitmeubels uit de Narbutas Diva collectie goed bij elkaar passen en bij elkaar te gebruiken zijn, bijvoorbeeld in een boardroom. Uiteraard zijn ze ook los van elkaar te gebruiken in uw kantoorconcept. 

Kenmerken Narbutas Diva zitmeubelen

De stoelen zijn te stofferen in de stoffen: Bondai, Xtreme Plus, Velito, Berta, Era, Synergy, Stpe/Step Melange; echt leer: DNN; leer look: RNN en Mesh: PM. 
U heeft 3 jaar garantie op de zitmeubelen uit de Diva collectie. 

Varianten Narbutas Diva 

  • Diva bureaustoel 
  • Diva vergaderstoel | sledestoel 

Over Narbutas 

Narbutas is een meubelmerk uit Litouwen en dankzij hun grote assortiment van bureaus tot aan modulaire banken en van stoelen tot aan akoestische oplossingen zijn complete kantoorinrichtingen voor in uw kantoor altijd mogelijk, zo ook met de stoelen uit de collectie van Narbutas Diva. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Narbutas Diva.