Nieuwe website

Nog meer gebruikersgemak

Vernieuwde website De Projectinrichter

30 november 2017

Na een intensieve voorbereiding en hard werken is het dan zover. De vernieuwde website (www.deprojectinrichter.webenable.nl) van De Projectinrichter is live. En we zijn er trots op!

Niet zoeken maar vinden

Uit onze grote collectie van kantoormeubelen en projectstoffering is het voor de bezoeker nog eenvoudiger een keuze maken door verschillende filtermogelijkheden.

Andere voordelen zijn:

Vernieuwde website De Projectinrichter

Verder dan de vraag

Als leverancier van meer dan 250 merken gaan we verder dan de vraag en zijn we uw partner die u helpt waar mogelijk. Met aanvullende diensten, kennis en informatie en natuurlijk advies op maat.

We zijn nu live en achter de schermen gaan we vooral verder. Zo blijft onze website actueel en interessant om vaker te bezoeken want klaar zijn we nog niet helemaal. Nieuwe functionaliteiten staan nog op de lijst. Laat u verrassen door de nog te ontwikkelen mogelijkheden.

Wij nodigen u van harte uit onze website te bezoeken en te bekijken. Natuurlijk vernemen wij ook graag wat u ervan vindt en of u informatie toegevoegd wilt hebben. U kunt uw mail sturen naar info@deprojectinrichter.com