Normann Copenhagen - Amp

De Normann Copenhagen Amp collectie wordt gevormd door een lamp en kroonluchter. Ontwerper Simon Legald werd geïnspireerd door het repareren van een oude radio en heeft als gevolg ervan dit unieke design ontworpen. Van de lamp zijn 3 varianten leverbaar. Deze zijn gebaseerd op diverse kleuren en vormen. Daarbij is de kroonluchter ook leverbaar in diverse maten.

De hang- en tafellampen zijn breed toepasbaar, zoals in wacht- en werkruimtes. De kroonluchter is een echte blikvanger en geschikt voor bijvoorbeeld grote vergader- en eetruimtes. Wie wil dat nou niet?

DesignerSimon Legald
Lees meer
 • Normann Copenhagen Amp hanglamp glas
  Normann Copenhagen Amp lampVanaf € 92,-
 • Normann Copenhagen Amp Chandelier hanglamp
  Normann Copenhagen Amp Chandelier hanglampVanaf € 705,-

Eigenschappen van Normann Copenhagen Amp

 • Het Normann Copenhagen Amp assortiment bestaat uit een kroonluchter en diverse uitvoeringen van een lamp.
 • De individuele De Normann Copenhagen Amp lampen zijn geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld wacht- en werkruimtes. De kroonluchter is ideaal voor onder andere grote vergader- en eetruimtes en is een echte blikvanger.
 • Het ontwerp van de Amp collectie is geïnspireerd op het repareren van een oude radio.
 • De Amp lamp van Normann Copenhagen is leverbaar als hanglamp met keuze uit 2 vormen of een tafellamp.
 • Voor de Normann Copenhagen Amp lamp is keuze uit diverse kleuren.
 • Ontwerper van Normann Copenhagen Amp: Simon Legald.

Varianten van Normann Copenhagen Amp

 • De Normann Copenhagen Amp chandelier.
 •  De Normann Copenhagen Amp lamp.

Over Normann Copenhagen

Bij Normann Copenhagen wordt duurzaamheid optimaal gecombineerd met moderne stijlvolheid. De Scandinavische meubelontwikkelaar creëert collecties die lang meegaan en veranderende behoeftes vervullen op de lange termijn. Dit is terug te zien in het moderne ontwerp van Normann Copenhagen Amp. De meubelcollecties van Normann Copenhagen worden wereldwijd met succes verkocht.

Onze diensten

Heeft u assisstentie nodig bij het samenstellen en onderhouden van uw interieur? Schakel dan de hulp in van De Projectinrichter met een ruim aanbod aan diensten. Met bijvoorbeeld onze dpi-services ontfermen wij ons over de montages, installaties en transport van uw meubels. Daarbij bieden wij op maat gemaakte onderhoudsadviezen, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van de meubels in uw projectinterieur. Voor meer informatie over onze services kunt u terecht op onze website.

Interesse?

Neem voor aanvullende informatie, een consult of aanvullende informatie over de Normann Copenhagen Amp collectie of services van De Projectinrichter contact met ons op via 088 – 650 12 34 of info@deprojectinrichter.com.