HomeNormann Copenhagen

Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens designbedrijf met de missie om originele, gewaagde en opvallende producten te creëren met een eenvoudig en eigentijds design dat de tand des tijds doorstaat. De collectie bestaat uit een breed en steeds groeiende reeks veelzijdige kantoormeubelen die toepasbaar zijn in de horeca, ontvangstruimtes of andere openbare plekken.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis Normann Copenhagen

Het merk Normann Copenhagen is opgericht in 1999 door Jan Andersen en Poul Madsen. Het omvat een brede en voortdurend groeiende collectie meubels, verlichting, textiel en accessoires. De producten worden verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld en hebben ondertussen ook al meer dan 80 designprijzen ontvangen.

Assortiment van Normann Copenhagen

Het veelzijdige assortiment van Normann Copenhagen bestaat uit:

  • Stoelen
  • Banken
  • Poefjes
  • Krukken
  • Fauteuils
  • Tafels en
  • Verlichting

Duurzame meubels

Normann Copenhagen gelooft in producten die een leven lang meegaan. Het is goed voor de gebruiker en het is goed voor het milieu. Samen kunnen ze de impact op het milieu beperken door minder te kopen en daardoor minder te produceren.

Bij de introductie van een nieuw product, zoals een nieuwe lamp of een bank probeert het bekwame team van ontwerpers en ingenieurs bestaande manieren uit om de productie en bruikbaarheid van de materialen om het best mogelijke product te maken, dat op de meest verantwoorde manier wordt vervaardigd.

Meer informatie over Normann Copenhagen?

Wilt u meer informatie over Normann Copenhagen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend de vele meubels bekijken van Normann Copenhagen.

Series