Normann Copenhagen Ark

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNormann Copenhagen
ModelArk
OntwerperSimon Legald
HerkomstDenemarken

Productomschrijving

De Normann Copenhagen Ark is een comfortabele modulaire zitbank. Het design heeft een kenmerkende zachte uitstraling met lichte bogen en zachte zitkussens. Ark is bijna alleen maar opgebouwd uit kussens, wat verwijst naar zijn zachte, gastvrije uitstraling. Terwijl de eenvoud van het ontwerp een uitstraling van verfijndheid en elegantie uitstraalt.

Hierdoor zorgt deze bank voor een welkome sfeer op uw kantoor. Daarnaast is de Ark bank een mooie toevoeging voor minimalistisch kantoorconcepten. De bank is leverbaar in diverse kleuren en te verkrijgen in zowel stoffen als leren bekleding.

Kenmerken van de Normann Copenhagen Ark bank

Materialen: De zitting bestaat uit Nozag springveren, hoge densiteit schuim en lage densiteit schuim en heeft een wattenvulling.

Onderstel: De bank heeft een 4-poots onderstel van poedergecoat staal in het zwart.

Onderhoud: het textiel schoonmaken met textielreiniger. De leren uitvoering reinigen met een vochtige doek met warm water en zeepschuim.

Bekleding: De bekleding is beschikbaar in verschillende Camira en Kvadrat kleuren en is ook verkrijgbaar in Sørensen leer.

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een Deens designbedrijf dat zich bezighoudt met het creëren van originele en opvallende producten in minimalistisch en eigentijds ontwerp. Hun collectie omvat een breed en groeiend assortiment van veelzijdige kantoormeubelen.