Normann Copenhagen Tablo Table

Verkoop vanaf € 206,- 

Lease vanaf € 3,31 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 206,-
Lease per maand vanaf€ 3,31

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkNormann Copenhagen
ModelTablo Table
OntwerperNicholai Wiig Hansen
HerkomstDenemarken
AfmetingenNormann Copenhagen Tablo afmetingen
Onderstel4-poot, Overig
HoogteLaag
Materiaal onderstelHout

Productomschrijving

De Tablo Table van Normann Copenhagen is een salontafel of bijzettafel zonder onnodige details en is makkelijk in elkaar te zetten, zonder gereedschap.

De bovenkant van de salontafel is gemaakt van plastic composiet. Het onderstel is van essenhout. De Tablo Table is eenvoudig schoon te houden met een vochtig doekje.

De Tablo Table is beschikbaar in een ronde, vierkante en rechthoekige vorm. Ze zijn, vanwege de verschillende formaten en kleuren, mooi te combineren met elkaar in allerlei kantoorruimtes.

Op de grotere tafels, van 78 cm, kunt u in de wachtruimte uw brochuremateriaal kwijt en is er nog genoeg ruimte voor een kopje koffie.

Kleuren en afmetingen

De Tablo Table is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, grijs, warm grijs, grijsblauw en zwart. De poten zijn van blank essenhout en ook verkrijgbaar in zwarte lak bij de tafels met een zwart tafelblad.

De ronde tafels zijn 42 cm hoog en een doorsnede van 50 cm, of 42 cm hoog en een doorsnede van 78 cm. De vierkante tafel is 42 cm hoog en het tafelblad is 45 bij 45 cm. De rechthoekig variant is 42 cm hoog en het tafelblad is 45 bij 78 cm.

Prijswinnend ontwerp van Nicholai Wiig Hansen

Door het simpele ontwerp van de Table Table, door de winnaar van de Red Dot Award 2013, Nicholai Wiig Hansen, past dit kantoormeubilair in verschillende interieurs waaronder wachtruimtes, zorginstellingen, conferentiezalen en entrees. Ook bij u thuis past de Table Table als bijzettafeltje voor bijvoorbeeld in de woon- of slaapkamer.