Pedrali Ikon

Verkoop vanaf € 266,- 

Lease vanaf € 4,27 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 266,-
Lease per maand vanaf€ 4,27

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPedrali
ModelIkon
HerkomstItalië
HoogteVast
Extra'sOutdoor
SoortMeerzits

Productomschrijving

De veelzijdige Pedrali Ikon tafels en bankjes zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Zo is er een variant voor in uw entree, voor in het bedrijfsrestaurant, kantine, maar ook buiten op het terras of andere horecagelegenheden passen de Ikon tafels en bankjes. Er zijn verschillende varianten; het onderstel en de tafelbladen zijn van vorm, kleur en hoogte anders, zodat er in elk kantoor wel een Ikon tafel of een van de nieuwe Ikon bankjes past.

Pedrali Ikon Bench 863_1C

De veelzijdige Ikon collectie nu uitgebreid met een verzameling van modulaire zitplaatsen met 3 poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, lichtgrijs en zand.

Pedrali Ikon Bench 863_1L

De veelzijdige Ikon collectie nu uitgebreid met een verzameling van modulaire zitplaatsen met 2 poten. Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, lichtgrijs en zand.

Pedrali Ikon Bench B863.4 kussens

De kussens zijn bekleed met polyurethaanschuim met stof of simili leder. Geschikt voor de Ikon bankjes. Gebruik van de kussens is enkel binnenshuis.

Pedrali Ikon 863

De Ikon 863 is als salontafel geschikt voor gebruik binnen en buiten. De met polypropyleen geïnjecteerde tafelpoot is te combineren met een tafelblad van massief laminaat, glas of gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, licht grijs en beige.

Pedrali Ikon 863V

De Ikon 863V is als salontafel geschikt voor gebruik binnenshuis. De met polypropyleen geïnjecteerde tafelpoot heeft een tafelblad van glas en is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Pedrali Ikon 865

De Ikon 865 is als eettafel geschikt voor gebruik binnen en buiten, zoals in de bedrijfskantine of op een terras. De met polypropyleen geïnjecteerde tafelpoot is te combineren met een tafelblad van massief laminaat, glas of gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, licht grijs en beige.

Pedrali Ikon 865V

De Ikon 863V is als eettafel geschikt voor gebruik binnenshuis, zoals in het bedrijfsrestaurant. De met polypropyleen geïnjecteerde tafelpoot heeft een tafelblad van glas en is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Pedrali Ikon 866

De Ikon 866 is als eettafel geschikt voor gebruik binnen en buiten, zoals in de bedrijfskantine of op een terras. De met polypropyleen geïnjecteerde tafelpoot is te combineren met een tafelblad van massief laminaat, glas of gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, licht grijs en beige. De poot is verstelbaar.

Pedrali Ikon 867

De Pedrali Ikon 867 tafel is geschikt voor gebruik binnen en buiten. De met polypropyleen geïnjecteerde tafelpoot is te combineren met een tafelblad van massief laminaat of gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, licht grijs en beige.

Pedrali Ikon 868

De Pedrali Ikon 868 tafel is geschikt voor gebruik buitenshuis en heeft een lichtgevende polyethyleen tafelpoot en is te combineren met een tafelblad van compact of wit gepoedercoat staal. De tafel wordt geleverd met een groene kabel.

Pedrali Ikon Big 869

De veelzijdige Ikon collectie is nu uitgebreid met Ikon Big, een verzameling van nieuwe onderstellen, waarbij grotere tafelbladen op passen. De Ikon Big 869 heeft een basis van polyethyleen. Verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, lichtgrijs en zand.