Pedrali - Tweet

De Pedrali Tweet collectie wordt gevormd door een minimalistische stoel en barkruk. De Tweet zitmeubelen hebben een smal frame, welke gecombineerd wordt met een zitschaal met een modern en simpel design. Het Tweet assortiment heeft een tijdloze look, waardoor deze geschikt is voor uiteenlopende interieurs. De Pedrali Tweet barkruk en stoel zijn ideaal voor het inrichten van onder andere conferentiezalen, horeca- en wachtruimtes. 

DesignerMarc Sadler
Lees meer
 • Pedrali Tweet productfoto
  Pedrali Tweet StoelVanaf € 124,-
 • Pedrali Tweet Kruk
  Pedrali Tweet KrukVanaf € 185,-

Een veelzijdige collectie 

De Pedrali Tweet zitmeubelen zijn erg veelzijdig, zowel vanwege de gebruiks- als personalisatiemogelijkheden. Allereerst is de Pedrali stoel stapelbaar en eenvoudig te verplaatsen, waardoor deze ideaal is voor conferentiezalen. Daarnaast passen de Tweet barkruk en stoel in horecaruimtes, zoals bedrijfsrestaurants.  

Personaliseer de Tweet barkruk en stoel door diverse kleuren met elkaar te combineren voor een uniek design dat in uw interieur past. Ook is er de mogelijkheid optioneel armleuningen toe te voegen.  

Eigenschappen van Pedrali Tweet 

 • Het Pedrali Tweet assortiment wordt gevormd door een stapelbare stoel en barkruk met een minimalistisch design. 

 • De Pedrali Tweet zitmeubelen zijn geschikt voor het inrichten van bijvoorbeeld conferentiezalen, horeca- en wachtruimtes.  

 • De Pedrali Tweet barkruk en stoel zijn leverbaar in diverse kleuren. Kleurencombinaties zijn ook mogelijk.  

 • De Pedrali Tweet barkruk is voorzien van een voetensteun. 

 • De stoel is leverbaar met armleuningen.  

 • Keuze uit 2 onderstellen: 4-poot of slede.  

 • De zitschaal dat wordt toegepast in het Pedrali Tweet assortiment is krasvast.  

 • Ontwerper van de  Pedrali Tweet: Marc Sadler.  

Varianten van Pedrali Tweet 

 • Pedrali Tweet barkruk. 

 • Pedrali Tweet stoel.  

Over Pedrali 

De Italiaanse meubelontwikkelaar onderscheidt zich door moderne meubelcollecties te creëren voor uiteenlopende interieurs en ruimtes. Hieraan gaat grondig onderzoek vooraf, zodat de meubels zo functioneel mogelijk zijn en aan individuele behoeftes kunnen voldoen. Bij Pedrali staan innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel, wat terug te zien is in het Tweet assortiment. Naast de meubelcollecties zelf, zijn ook de ontwikkelingsprocessen bij Pedrali erg duurzaam.  

Over deprojectinrichter 

Bij deprojectinrichter kunt u terecht voor diverse services voor het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Probeer bijvoorbeeld proefstoelen tijdelijk bij ons uit om een weloverwogen keuze te maken indien u twijfelt om een zitmeubel aan te schaffen. Of maak gebruik van onze dpi-services, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over montages, installaties en het transporteren van uw meubels.  

Interesse? 

Heeft u interesse in de Pedrali Tweet collectie of in de services van deprojectinrichter? Wij staan voor u klaar met aanvullende informatie, een vrijblijvende offerte of een kopje koffie. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.