Pedrali Tweet Stoel

Verkoop vanaf € 124,- 

Lease vanaf € 1,99 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 124,-
Lease per maand vanaf€ 1,99

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkPedrali
ModelTweet Stoel
OntwerperMarc Sadler
HerkomstItalië
Onderstel4-poot, Draadframe
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd, Kunststof
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

De Pedrali Tweet stoelen zijn ideaal geschikt voor in het bedrijfsrestaurant, de kantine, bar of andere horecagelegenheden. Daarnaast is de Pedrali Tweet ook als vergaderstoel te gebruiken.

Pedrali Tweet 890

De 4-poot Tweet stoel heeft een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 14 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd, zwart verchroomd of gepoedercoat. De stoelen zijn stapelbaar.

Pedrali Tweet 895

De 4-poot Tweet stoel heeft armleuningen, een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 14 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd, zwart verchroomd of gepoedercoat. De stoelen zijn stapelbaar.

Pedrali Tweet 897

De Tweet sledestoel heeft een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 11 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd of gepoedercoat.

Pedrali Tweet 898

De Tweet sledestoel heeft armleuningen, een polypropyleenschaal en stalen buizenframe met een ø van 11 mm. De afwerking van de zitschaal is mat en krasvast. Het frame is verchroomd of gepoedercoat. De stoel is stapelbaar tot maximaal 10 stuks.