Pedrali - Zippo

De Pedrali Zippo collectie bestaat uit een bank en fauteuil met uitstekende akoestische eigenschappen. De hoge en omsluitende rugleuning werken geluiddempend, waardoor het de ideale werkplek biedt om ongestoord te kunnen werken of vergaderen. Daarbij biedt de omsluitende rugleuning voldoende privacy. De Zippo collectie is dan ook ideaal voor werk- en ontspanningsruimtes. 

Lees meer
 • Pedrali Zippo productfoto
  Pedrali Zippo FauteuilVanaf € 1.936,-
 • Pedrali Zippo bank
  Pedrali Zippo BankVanaf € 2.216,-

Wisselen van werkplek 

Het wisselen van werkplek bevordert de creativiteit en productiviteit van uw werknemers. Als ze de kans krijgen om de werkplek af te stemmen op de werkzaamheden, dan heeft dit een positieve invloed op onder andere het werkplezier – en uiteindelijk ook de productiviteit.  

De Pedrali Zippo zitmeubelen bieden ideale werkplekmogelijkheden. Vanwege de hoge rugleuning kan er in alle rust gewerkt of vergaderd worden, zonder last te hebben van de omgeving. De akoestische rugleuning zorgt ervoor dat de omgeving andersom ook geen last heeft van eventuele vergaderingen die plaatsvinden. 

Eigenschappen van Pedrali Zippo 

 • Het Pedrali Zippo assortiment wordt gevormd door een akoestische bank en fauteuil.  

 • De Zippo zitmeubelen hebben hoge en omsluitende rugleuningen. Vanwege de geboden privacy kan men ongestoord werken of vergaderen. 

 • De akoestische waarde van de Zippo Pedrali bank en fauteuil zorgt voor geluidsdemping voor zowel de gebruiker als de omgeving.  

 • Pas de Pedrali Zippo collectie toe in onder andere werk- en ontspanningsruimtes.  

 • Met de Zippo bank en fauteuil krijgen werknemers de mogelijkheid om van werkplek te wisselen, wat de productiviteit, creativiteit en sociale cohesie bevordert.   

 • Het Zippo assortiment van Pedrali is leverbaar in diverse maten en kleuren. 

 • Ontwerper: Pedrali R&D. 

Varianten van Pedrali Zippo 

 • Pedrali Zippo bank 

 • Pedrali Zippo fauteuil  

Over Pedrali 

Pedrali is een Italiaanse meubelontwikkelaar die de focus legt op het creëren van moderne meubelcollecties op basis van uitvoerig onderzoek, zodat ze functioneel zijn in iedere ruimte. Pedrali hecht veel waarde aan innovatie en kwaliteit, wat terug te zien is in het Zippo assortiment. Niet alleen zijn de meubelcollecties zelf ontzettend duurzaam; het ontwikkelingsproces zelf is ook maatschappelijk verantwoord ingericht.  

De Projectinrichter helpt 

Bij het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur komt veel kijken. Daarom staat deprojectinrichter voor u klaar met diverse services. Zo maken wij gepersonaliseerde onderhoudsadviezen, zodat u zo lang mogelijk van uw meubels kunt genieten. Dit kan door middel van reiniging, maar ook circulair onderhoud. Als we oude meubels nieuw leven inblazen, zijn ze weer zo goed als nieuw. Ook kunt u bij ons tijdelijk zitmeubelen uitproberen voordat u besluit of u ze definitief aanschaft, zodat u een weloverwogen keuze maakt. Voor meer informatie over onze diensten mag u altijd contact met ons op te nemen.  

Meer informatie? 

Wij voorzien u graag van aanvullende informatie over het Pedrali Zippo assortiment of de diensten van deprojectinrichter. Bel naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com voor aanvullende informatie, advies of een vrijblijvende offerte.