Home&Tradition&Tradition Palette tafels

&Tradition Palette tafels

Verkoop vanaf € 681,- 

Lease vanaf € 10,93 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 681,-
Lease per maand vanaf€ 10,93

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

Merk&Tradition
ModelPalette
OntwerperJaime Hayon
HerkomstDenemarken
Afmetingen&tradition Palette afmetingen
OnderstelOverig
HoogteLaag, Vast, Hoog
BladmateriaalHout
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

Tafels zijn vaak multifunctioneel, je kan er aan eten, werken, gebruiken als decoratie, het plaatsen van spullen zoals vazen, tijdschriften of je koffiekopje. Als tafels multifunctioneel zijn, waarom niet een tafel maken met verschillende maten, vormen, kleuren en materialen die bij elkaar samenkomen? Met dit idee ging Jaime Hayon aan de slag en maakte verschillende lage salontafels die voor alle functies te gebruiken zijn.

&Tradition Palette Desk

In een wereld waar iedereen gehaast bezig is, voelt een gewoon bureau zo statisch, zegt de Spaanse kunstenaar / designer Jaime Hayon. Als aanvulling op de Palette salontafel ontwierp hij de Palette Desk om even aan te werken met een laptop of met een collega iets door te nemen.

Eigenschappen &Tradition Palette tafels

De basis is gemaakt van gelaste en gepoedercoat stalen buizen. De tafelbladen zijn gemaakt van laser gesneden satijn gepolijst messing, gepolijst marmer en gekleurd essen fineer.

Over &Tradition

&Tradition is een Deens design bedrijf dat in 2010 is opgericht. Hun collectie bevat meubels en verlichting uit de jaren 1930 tot heden en bevat ontwerpen door internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Arne Jacobsen, Jaime Hayon, Sofie Verwijs, Space Kopenhagen en Victor Vetterlein.