HomeVitraVitra Mikado stoel

Vitra Mikado stoel

Verkoop vanaf € 772,- 

Lease vanaf € 12,39 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 772,-
Lease per maand vanaf€ 12,39

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVitra
ModelMikado stoel
HerkomstZwitserland

Productomschrijving

Mikado is een stoel die zowel serene als indrukwekkend oogt, met comfort als prioriteit. Het biedt een unieke zitervaring dankzij bekleding aan alle zijden en een subtiel bewegende rugleuning. Gemaakt met een hoog percentage gerecyclede materialen en ontworpen voor eenvoudig onderhoud en demontage aan het einde van zijn levensduur. Verschillende opties voor bekleding, rugleuningen en poten bieden talloze combinatiemogelijkheden.

Kenmerken van de Vitra Mikado stoelen

  • Rugleuning en zitting: Flexibele rugleuning, rugschelp van gerecycled polypropyleen na consumptie, zitting en rugleuning bekleding in polyurethaanschuim.
  • Binnenste zitpaneel: Gegoten aluminium.
  • Zithoogte: 505 mm (445 mm met toegepaste belasting, gemeten volgens EN 1335-1:2000).
  • Onderstel: niet-stapelbaar houten onderstel in natuurlijk eikenhout of donker eikenhout of aluminium onderstel met poedercoating of gepolijste afwerking; vervanging alleen door getrainde professionals.
  • Bekleding: niet gelijmd, in stof of leer met twee naden langs de zijkanten van de rugleuning; vervanging alleen door getrainde professionals.
  • Duurzaamheid: geen van de componenten is gelijmd en ze kunnen allemaal worden gescheiden volgens het materiaal voor recycling.
  • Designer: Edward Barber & Jay Osgerby.

Over Edward Barber & Jay Osgerby

Edward Barber en Jay Osgerby richtten hun studio in Oost-Londen op na hun architectuurstudie aan het Royal College of Art. Hun werk daagt al meer dan twee decennia designgrenzen uit, ondersteunt nieuwe ontwerpgeneraties en omarmt experimentatie, innovatie en materiaalverkenning.

Vrijblijvend advies

Wilt u uw interieur naar een hoger niveau tillen? Laat onze experts u vrijblijvend adviseren en een op maat gemaakte offerte maken. Neem contact met ons op via info@deprojectinrichter.com of bel 088-650 12 34 voor meer informatie over ons assortiment.