Wilkhahn Chassis

Verkoop vanaf € 316,- 

Lease vanaf € 5,07 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 316,-
Lease per maand vanaf€ 5,07

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWilkhahn
ModelChassis
OntwerperStefan Diez
HerkomstDuitsland
AfmetingenWilkhahn Chassis afmetingen
Kleuren en materialenWilkhahn kleuren en materialen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd, Kunststof
Extra'sStapelbaar

Productomschrijving

Als u opzoek bent naar een praktische, elegante stoel die ook nog eens een mooi design heeft, zit u met de Wilkhahn Chassis helemaal goed. De Wilkhahn Chassis is voor vele ruimtes geschikt. Zo kan deze dienen als kantinestoel voor in een (bedrijfs)restaurant, maar dit zitmeubel kan ook dienen als zaalstoel (in een kleine zaal) of wachtkamerstoel.

Kenmerken van de Wilkhahn Chassis stoel 

  • Het is een stapelbare stoel, daarom ideaal voor restaurants, cafés of feestlocaties vanwege het transport. De Wilkhahn Chassis stoel is stapelbaar tot en met 4 stuks. 
  • Ontworpen door Stefan Diez.  
  • Uitgebracht in 2010. 
  • De Wilkhahn Chassis stoel is licht van gewicht, de Chassis weegt slechts 5,4 kilogram. Mede hierdoor is de stoel makkelijk te verplaatsen. Handig wanneer er ruimte gemaakt moet worden of het tijd is om schoon te maken.  
  •  De plastic vilten aan de onderkant van de poten kunnen zowel op een harde- als zachte vloer gebruikt worden.  

Over Wilkhahn 

De meubelen van dit merk worden tot op heden geproduceerd in Duitsland. De producten hebben een hoge kwaliteitsfactor, zijn dynamisch en gaan lang mee. Er zijn verschillende succesvolle modellen geweest, waaronder ook deze Wilkhahn Chassis. Wilkhahn houdt zich tevens bezig met duurzaamheid. De laatste 20 jaren zijn de architecten Frei Otto en Thomas Herzog hier actief mee bezig geweest, uiteindelijk heeft het merk dan ook de German Environmental Prize bemachtigd.  

Vragen?  

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit product en/of heeft u nog vragen? Twijfel niet en stel ze aan één van onze experts. Wij van De Projectinrichter ontvangen u ook graag in één van onze showrooms, zodat wij u onder andere kunnen voorzien van advies.