Wilkhahn - Graph

Wilkhahn Graph is een serie hoogwaardige designvergadertafels en -/fauteuils. De Wilkhahn Graph collectie heeft een luxe en chique uitstraling die goed tot haar recht komt in een klassieke kantoorinrichting, klassieke vergaderruimte, directiekamer of conferentieruimte. Kenmerkend voor de serie is het mooi vormgegeven en elegante onderstel van gietaluminium, de blikvanger van zowel de stoel als de tafel. Het onderstel kan geleverd worden in verschillende aluminiumbewerkingen passend bij de stijl en sfeer van het kantoorinterieur. Een onderstel in glanzend verchroomd aluminium tot mat gepolijst aluminium of in de kleuren zwart of signaalwit poedercoating. Een opstelling van de Wilkhahn tafel met Graph stoelen maakt een imposante indruk in elke vergaderkamer, directiekamer of kantooromgeving.

DesignerJehs & Laub
Lees meer
 • Circular icon
  Wilkhahn Graph productfoto
  Wilkhahn Graph stoelVanaf € 2.106,-
 • Wilkhahn Graph productfoto
  Wilkhahn Graph tafelVanaf € 4.119,-

Wilkhahn Graph stoel

Door de zijdelingse vering en de twee verschillende rughoogten is het zitcomfort van de Graph stoel optimaal en zeer geschikt als vergaderstoel. Qua bekleding is er een keuze uit stof maar tevens ook uit leder voor een extra luxe uitstraling.

Wilkhahn Graph vergadertafel eigenschappen

 • De Graph tafel kan samengesteld worden naar gelang het aantal gewenste zitplaatsen.
 • Leverbaar met tafelbladen in verschillende breedtes, van 120 tot 230 cm en lengtes, van 120 tot 540 cm.
 • Qua materiaal is er een keuze uit tafelbladen in verschillende houtbewerkingen, beuken-, eiken- of essenfineer, passend bij een kantoorinterieur met een warme en klassieke uitstraling.  
 • Voor een moderne en zakelijke uitstraling is er ook een tafelblad van veiligheidsglas mogelijk.

Over de designers

Het ontwerp van de Wilkhahn Graph stoel en tafel is van de hand van het Duitse designersduo  Markus Jehs & Jürgen Laub.  Sinds 1992 werkt het duo samen en hebben wereldwijd naam gemaakt met hun designmeubilair en designlampen voor verschillende grote internationale meubelmerken, zo ook Wilkhahn. In de loop de jaren hebben Jehs & Laub vele internationale prijzen op hun naam staan en worden hun projecten in verscheidene steden over de wereld tentoongesteld.