HomeCasalaCasala OMEGA barkruk

Casala OMEGA barkruk

Verkoop vanaf € 311,- 

Lease vanaf € 4,99 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 311,-
Lease per maand vanaf€ 4,99

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCasala
ModelOMEGA barkruk
HerkomstNederland

Productomschrijving

De Casala Omega barkruk is een stijlvolle en comfortabele zitmeubel, herkenbaar aan zijn slanke viltomhulsel gemaakt van gerecycled PET, gecombineerd met een lichtgewicht stalen frame. De Omega barkruk is een multifunctioneel en geschikt voor kantoren, hallen, horecaruimtes en ontspanningsgebieden.

De zitschaal van Omega is verkrijgbaar in zes kleuren in verschillende afwerkingen. Voor extra zitcomfort beschikbaar met een gestoffeerde zitting.

Kenmerken van de Omega barkruk

  • Frame: Voorzien van een poedercoating in standaard Casala-kleuren. Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Optioneel in een chroom afwerking.
  • Zitting: Gemaakt van gerecycled PET-vilt. Verkrijgbaar in 6 kleuren. Voor extra zitcomfort kan de Omega-zitting worden voorzien van een gestoffeerde zitting.
  • De Omega III barkruk is stapelbaar tot 4 stuks vrijstaand.
  • Omega barkrukken zijn 100% recyclebaar na hun levenscyclus.
  • Designer: Favaretto & Partners.

Over Favaretto & Partners

In 1973 werd Favaretto & Partners opgericht. Dankzij betrouwbaarheid en bewezen competentie heeft dit bureau voor industrieel ontwerp en interieurarchitectuur langdurige internationale relaties opgebouwd. De kernwaarden van het bureau omvatten het belang van materialen en de zoektocht naar innovatie, zowel in vorm als functie.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Casala Metro tafel of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.