HomeCasalaCasala Boston Phonebooth belcel

Casala Boston Phonebooth belcel

Verkoop vanaf € 6.777,- 

Lease vanaf € 108,77 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 6.777,-
Lease per maand vanaf€ 108,77

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCasala
ModelBoston Phonebooth
HerkomstNederland
AfmetingenPalau Boston Phonebooth concentratiewerkplek afmetingen
SoortConcentratie
Soort akoestischAkoestische belcel

Productomschrijving

De Boston Phonebooth biedt een geluidsabsorberende oplossing voor de groeiende behoefte aan privacy in open kantooromgevingen, ideaal voor telefoongesprekken en geconcentreerd werk. Met een slank stalen frame dat geen vloerplaat nodig heeft, integreert de Phonebooth naadloos in het interieur. Toegankelijkheid wordt vergroot door de brede glazen deur met aluminium handgreep en zwarte scharnieren.

Standaard uitgerust met LED-verlichting en plafondventilatie, kan de Phonebooth worden aangepast met opties zoals een zitverlenging, extra werkruimte aan de zijkant en achterkant, of zelfs luchtcirculatie met een UV-C-module. Praktische elementen zoals een tafel, whiteboard en elektrificatie maken deze 'room-in-room'-oplossing compleet.

Kenmerken van de Boston Phonebooth

  • Frame: Ultradun stalen frame met matte, fijnkorrelige poedercoating. 
  • Wanden: De wandsecties zijn gemaakt van gestoffeerde FSC-gecertificeerde houten panelen. Vanwege hun geluidsabsorberende effect dragen ze bij aan een positief effect op de akoestiek zowel in Boston als in de ruimte waarin het geplaatst is.
  • Tafelbladen: De tafelbladen zijn 40 cm diep en gemaakt van MDF met een bovenlaag van eikenfineer.
  • Akoestiek: Omgevingsgeluid wordt aanzienlijk verminderd in Boston. Boston draagt ook bij aan goede akoestiek in uw ruimte. Een testrapport is beschikbaar.
  • Bekleding: Naast de stoffen van Casala is er een uitgebreide stoffencollectie beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten. Andere stoffen op aanvraag.
  • Uitbreidingen: Boston Phonebooth kan worden uitgebreid met een uitbreiding aan de zijkant en/of aan de achterkant. Deze uitbreidingen zijn vervaardigd in stof of MDF, met een eikenfineer bovenlaag.
  • Opties: Boston kan worden uitgerust met elektrificatie en een whiteboard. De Boston Double kan worden uitgebreid met een tafelelement.
  • Designer: Bruno Vermeersch.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Casala Boston Phonebooth of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.