HomeCasalaCasala Boston Workpod

Casala Boston Workpod

Verkoop vanaf € 12.757,- 

Lease vanaf € 204,75 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor werkplekken
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 12.757,-
Lease per maand vanaf€ 204,75

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCasala
ModelBoston Workpod
HerkomstNederland

Productomschrijving

De Boston Workpod is een flexibele werkruimte die voldoet aan de behoeften van online vergaderingen, telefoongesprekken en concentratiezones in moderne kantoren. Uitgerust met glas aan beide zijden, biedt de Workpod een aangename omgeving voor concentratie zonder volledige isolatie. Door het solide stalen frame heeft het geen vloerplaat nodig, waardoor het toegankelijk is. Standaard voorzien van LED-verlichting en plafondventilatie, kan de Workpod worden aangepast met extra comfortopties zoals luchtcirculatie met een UV-C-module, een whiteboard en elektrificatie.

Boston Workpod bevat 40% gerecycled materiaal, momenteel het hoogst mogelijke percentage om een solide product te garanderen.

Kenmerken van de Boston Workpod

  • Frame: Ultradun stalen frame met matte, fijnkorrelige poedercoating. 
  • Wanden: De wandsecties zijn gemaakt van gestoffeerde FSC-gecertificeerde houten panelen. Door hun geluidsabsorberende effect dragen ze bij aan een positief effect op de akoestiek in zowel de Boston Workpod als de ruimte waarin deze wordt geplaatst.
  • Akoestiek: Omgevingsgeluid wordt aanzienlijk verminderd in de Boston Workpod. De Boston Workpod draagt ook bij aan goede akoestiek in uw ruimte. Een testrapport is beschikbaar.
  • Bekleding: Naast de stoffen van Casala is er een uitgebreide stoffencollectie beschikbaar van gerenommeerde fabrikanten. Andere stoffen op aanvraag.
  • Kleuren: Verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren. Andere kleuren op aanvraag.
  • Opties: Boston kan worden uitgerust met elektrificatie en een whiteboard.
  • Designer: Bruno Vermeersch.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Casala Boston Workpod of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.