Casala Polo tafel

Verkoop vanaf € 343,- 

Lease vanaf € 5,51 

Lease en verhuurmogelijkheden

Ondersteuning van advies en montage

Meer dan 15 jaar deskundig advies

Verkoopprijs vanaf€ 343,-
Lease per maand vanaf€ 5,51

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCasala
ModelPolo
HerkomstNederland
Kleuren en materialenCasala Polo kleuren
Onderstel4-poot
HoogteVast
BladmateriaalLaminaat, Hout
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Casala Polo tafel heeft een zwevend tafelblad wat voor een extra ruimtelijk effect zorgt.  Het is een moderne en luxe uitziende tafel met zakelijke kenmerken dat voor vele doeleinden is te gebruiken. 

Perfect voor in elke ruimte

De Casala Polo tafel is te leveren als vierkante en rechthoekige tafel in vele afmetingen. De tafel heeft strakke belijningen en een zakelijke uitstraling en daarmee is hij goed te gebruiken als vergadertafel, eettafel of kantinetafel. Een simpele, maar handige tafel die toe te passen is in diverse ruimtes. 

Het tafelblad van de Casala Polo verkrijgbaar in diverse decoren uit Casala’s standaard tafelbladen collectie. Het frame is standaard geëpoxeerd in één van de poedercoating kleuren en is ook in glans chroom te leveren. Zo is de keuze groot om de tafel te leveren in uw smaak. Tot slot is de tafel optioneel stapelbaar. Zo ruimt u de tafels eenvoudig op en scheelt dan weer wat ruimte oftewel zo heeft u een geordende en nette ruimte. 

Eigenschappen van de Casala Polo tafel 

  • Kunststof glijdoppen 
  • Optioneel: Stapelbaar 
  • Onderstel: 4-poot
  • Materiaal onderstel: Metaal 
  • Bladmateriaal: Laminaat, hout. 

Specificaties van de Casala Polo tafel 

De tafel is te leveren met een vierkante of rechthoekige tafelbladen. Variërend van 70 x 70 cm tot 180 x 90 cm. De hoogte van de tafel is 75 cm en de frame buis heeft een diameter van 32 mm. 

Over Casala 

Het bedrijf Casala is in 1917 opgericht in Duitsland. Ze maken elegante projectmeubelen die zich makkelijk in elk interieur aansluiten. Zo staan de meubelen bekend om hun design en functionaliteit. Het zijn eigenschappen die belangrijk zijn voor Casala en dat ziet u dan ook terug in de meubelen. Ze werken samen met toonaangevende designers en met de meer dan 100 jaar ervaring in de meubelindustrie zorgt Casala voor meubilair van hoge kwaliteit en comfort.