HomeCastelijnCastelijn Circlips tafel

Castelijn Circlips tafel

Verkoop vanaf € 1.425,- 

Lease vanaf € 22,87 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.425,-
Lease per maand vanaf€ 22,87

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCastelijn
ModelCirclips
OntwerperDick Spierenburg
HerkomstNederland
AfmetingenCastelijn Circlips afmetingen
Onderstel4-poot, Kolom, Overig
HoogteVast
BladmateriaalHout, Laminaat
Materiaal onderstelHout, Metaal

Productomschrijving

Castelijn Circlips tafels, ontworpen in 2008 door Dick Spierenburg, zijn verrassend vormgegeven tafels die vanuit iedere hoek weer anders ogen. De bladvormen zijn een samensmelting van een cirkel en een ellips die kunnen worden gedragen door een taps toelopende kolomvoet in de zelfde vorm (uitsluitend model T-CC2) of op schuin geplaatste poten in lak, eiken of RVS.

Voor de 3 vormen bladen heeft u de keuze uit eiken in diverse beitstinten, waarbij dan de berken multiplex bladrand meegebeitst wordt. Daarnaast kunt u kiezen voor een blad in desktop of HPL. De kolom kan in eiken of in lak en de poten zijn eiken, lak of RVS.

Circlips tafels zijn overigens ook met nano-HPL leverbaar.

Minder milieubelasting

Gedreven door de wens van Castelijn om met zo min mogelijk milieubelasting te produceren, heeft Castelijn weer een verbetering doorgevoerd. De randen en houten poten van de tafels TSP, Circlips en Foliant worden tegenwoordig allemaal niet meer gelakt, maar in de olie gezet. Naast de blanke varianten, hebben ze ook voor de 5 beitstinten van het eiken en het noten mat vergrijsd de perfect kleurende olie laten maken. Daardoor hebben ze inmiddels met deze populaire tafels het milieu inmiddels al heel wat lakwerk bespaard! En met bijkomende voordeel dat de klant eventueel toekomstige gebruikssporen deze eenvoudig zelf kan bijwerken.