Castelijn Solo kasten

Verkoop vanaf € 1.125,- 

Lease vanaf € 18,06 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.125,-
Lease per maand vanaf€ 18,06

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCastelijn
ModelSolo
OntwerperCastelijn Team
HerkomstNederland
AfmetingenCastelijn Solo afmetingen
SoortKantoorkast, Dressoir
DeurenDraaideur
MateriaalHout

Productomschrijving

Castelijn Solo is een kastenserie dat bestaat uit maar liefst 28 verschillende lowboards en dressoirs, variërend van 100 tot 250 cm lengte en vier hoogtes torenkasten. Hierdoor kunnen er veel combinaties gemaakt worden. De dressoirs kunnen naast hangend aan de wand, of op frame met pootbokjes, ook worden uitgevoerd met een onderblad in kleurlak of houtfineer.

In een bedrijfsentree of lobby is de Castelijn Solo dressoir ideaal toepasbaar om er bijvoorbeeld een televisietoestel op te zetten om bedrijfsinformatie te geven voor de bezoekers. Ook zijn de kasten te gebruiken als opbergruimte van bedrijfsfolders of cateringattributen, waaronder zakjes thee, suiker, bekers etc. Kortom: er zijn vele mogelijkheden met de Castelijn Solo.  

Kenmerken van de Castelijn Solo kasten  

  • Kenmerkend bij Solo is de asymmetrische strook in het front: bij de lowboards steeds de lade, bij de deuren een sierstrook.  
  • Deze stroken kunt u in een afwijkende kleur, structuur of hout kiezen, waardoor u het frontaanzicht naar eigen wens kunt samenstellen. Bovendien zijn de stroken verwisselbaar. Het eenvoudig vervangen van de strook geeft de kasten na verloop van tijd een heel nieuw uiterlijk.  
  • Solo kasten gaan dus moeiteloos met hun tijd mee.  
  • Optioneel zijn van ventilatie- en bekabelingsgaten mogelijk. Hiermee creëert u ook nog eens u uw ideale apparatuurkast.  
  • Ontworpen door: Castelijn Team  

Afmetingen Castelijn Solo

  • De kasten variëren in lengtes van 100 tot 250 cm, met inwendige vakbreedtes van 46,7cm (exclusief klepschaar) en 41,2 cm diepte.  
  • De torenkasten zijn altijd 50 cm breed: inwendig 46, 7 cm en 29,2 cm diep.   

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Castelijn Solo.